Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mai exista romquartz?

Vizitator yo7hli

Postări Recomandate

Vizitator yo7hli

imi trebuie niste quartzuri pentru RTP, in jur de 66MHz. Parca romquartz facea la comanda, mai exista firma asta? Daca da cum se procedeaza, trebuie mers la ei sau se poate face comanda si prin telefon/mail?am pus topicul aici, nu stiu daca e cel mai potrivit loc, dar tine de radioamatorism :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gheorghe Dracu

2

• vasilenicolae52

2

• nelu F

1

• ywar2

1

Eu zic ca pina comanzi si primesti cuarturile alea de 66 sau 44MHz sa incerci sa folosesti cuarturi de aproximativ 27MHz. Cu un cuart de 27.000 MHz poti lucra simplex pe frecventa de 145.700 MHz, eventual poti asculta aici si iesirea lui R4.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Vestea buna este ca aparatura de la ICE a fost pusa undeva bine siun nene de treaba va mai fabrica cristale inca o vreme."Institutul de Cercetari electronice a fost demolat; acolo se confecţionaucristale de quartz; aparatura e depozitată la Microelectronica la dl. MacrinMugur tel. 0745.042387; acesta va deschide un site şi promite că va începeproducţia de cristale."Sursa: QTC de YO3KAAMai ascultati si voi miercuri pe ~3650 kHz :)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări