Vizitator MrHelper Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Philips AMP !!! Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Am postat o gama larga de poze cu sistemul Philips 2.1 ( amplificator / potenţiometru / etc ). Astept un raspuns.. varianta.. :smt103: Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 leaga acolo unde era firul negru subtire(stb) un led si celalalt pin al ledului la masa (firul negru gros GND)si vezi ce se intampla.daca nu se aprinde ledul din prima incercare il legi invers Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Gata am legat un led unde ai spus ... se aprinde ledu frumos se aude si un pic de bazzz in difuzorul de pe subwoofer... ceva gen este in functionare iar cand nu avea ledu nu se auzea nimik ... gen ziceai ca e mort.Urmatorul pas ?? ce sa fac ?? Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Ora 2:20 FINISH !!! Rezultat Final Un Bass profund si de inalta calitate. Foarte Tare.. a meritat tot efortul.Va multumesc.. celor care ati postat si ati rupt din timpul vostru ptr mine. - PANTERRA - Raman Dator icon_jook mi`ai fost de mare ajutor. Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum