Vizitator MrHelper Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Va salut cu respect.. Am un sistem audio 2.1 PHILIPS model: SPA5300 - Pot sa transform subwooferul acestui sistem Intr`un subwoofer activ??? El este un subwoofer activ ( are amplificare pe el ) Dar nu are iesire RCA - AUDIO IN "dedicata".. cum am vazut la alte modele de subwoofere..Are doar 2`ua iesiri RCA audio OUTPUT R/L. ptr cei doi sateliti pe care nu vreau sai folosesc.Am cumparat acest sistem in data de 07.09.2011 Special ptr a folosi doar subwooferul.La ce sa folosesc subwooferul?? Subwooferul vreau sal folosesc la un system audio HI-FI JVC.( am iesire RCA subwoofer OUT pe acest system JVC). Va multumesc ptr timpul acordat. Astept variante din partea voastra. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Oi fii eu mai prost..dar nu imi dau seama exact ce vrei sa faci... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 cred ca vrea sa conecteze intrarea amplificarii subwooferului printr-o mufa rca(doua) fara a mai folosi consola de comanda care are intrare cu mufa jack si fara a mai folosi amplificarea pt sateliti.eu cred ca se poate modifica din interiorul subwooferului,anuland iesirea amplificata pt sateliti de la mufele rca si folosind acele mufe/mufa pt intrare(doar pt subwoofer).toata operatie se face dupa ce se studiaza bine montajul din subwoofer si cel din consola.consola cred ca are si functia de on/off si poate chiar de preu .trebuie sa desfaci aparatele si sa postezi imagini detaliate impreuna cu observatii despre functionare sau sa te duci cu el la un electronist cu experienta.succes! Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 pai in momentul de fata cel mai simplu mod de a face asta e sa introduci semnal pe mufa de intrare a subqooferului(aia pe care o bagi in calculator).tai mufa aia jack dupa care vei pune o mufa tata rca(la care vei lipi ambele canale din acel cablu.)Asta e cea mai simpla varianta Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Deci nu`mi ramane decat sa desfac subwooferul si sa fac 2..3..4 poze si sa le postez aici.OK. in minutele care urmeaza ma apuc de treaba...o sa incerc sa lucrez finut sa nu stric ceva.Fac poze la subwoofer si revin. Iar in legatura cu acest subiect.. ati inteles destul de bine. Vreau sa folosesc subwooferul la un system audio JVC iar systemul JVC il conectez la PC. ( PC - JVC - SUBWOOFER philips ) asta vreau sa fac.Systemul audio JVC Specifications : AmplifierOutput Power 30 W (15 W + 15 W) at 4 ohms (Max.)20 W (10 W + 10 W) at 4 ohms (10% THD)Input Sensitivity/Impedance (1 kHz)AUX 500 mV/59 kohmsMD/TAPE 500 mV/59 kohmsOutput Sensitivity/Impedance (1 kHz)MD/TAPE 500 mV/4.9 kohmsOptical out –21 dBm - –15 dBmSubwoofer 0 - 155 mV/10 kohmsSpeaker terminals 4 - 16 ohmsPhones 16 ohm - 1 kohms0 - 15 mW/ch output into 32 ohms Speaker Specifications(each unit) Speakers 8 cm coneImpedance 4 ohmsDimensions 120 5 160 5 186 mm (W/H/D)Mass Approx. 1.5 kg Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 si de ce ma rog vrei sa te complici?esti constient ca e posibil ca subul sa nu mai sune al fel de bine odata desfacut?E greu sa tai o mufa si sa legi alta in locul ei? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 daca nu te deranjeaza si prezenta consolei in lantul audio si cunostintele tale de electronica/depanare sunt limitate cel mai potrivit ar fi conectarea iesiri de subwoofer de la jvc(rca) cu ajutorul unui adaptor(mufa jack-rca) la intrarea consolei(jack) fara a mai fi nevoie sa mai conectezi si satelitii la amplificarea din subwoofer (mufele rca). Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Am revenit.. Am umblat foarte finut si delicat ca sa nu stric ceva. Subwooferul nu are cine stie ce in interior..Sper sa va ajute pozele.. Astept cu nerabdare o schema.. o varianta.. o ceva ca sa pot sal folosesc la systemul JVC.Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 si de ce ma rog vrei sa te complici?esti constient ca e posibil ca subul sa nu mai sune al fel de bine odata desfacut?E greu sa tai o mufa si sa legi alta in locul ei? Nu este deloc greu binenteles.. Deci tu spui sa tai mufa jack de la sistemul audio philips si sa leg de cablul ramas o mufa RCA pe care so introduc in systemul JVC la iesirea de subwoofer out. Am sa fac si asta.. dar momentan astept sa mai vad comenturi.. diferite posturi.. Mersi frumos ptr timpul acordat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Mare grija cum il etansezi,eu am pierdut mult timp cu un sub de genul asta,ca rasufla pana si prin mufe (si de la orice gaurica se aurea aerul nasol ) Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 eu zic sa nu te complici, ca nu faci mare smecherie daca pui mufa separata.taind acel cablu vei da de 2 cabluri mai mici rosu+alb pe care le legi impreuna si pe acelea le lipesti la pinul din mijloc al mufei tata rca.Si mai gasesti niste lita pe care o lipesti la celalalt pin al mufei rca tatamodificare ce dureaza 10 minute maximPS: el are deja acea intrare, pe care o doresti tu atat de mult, vad ca te proptesti in detalii estetice , functional acea intrare exista deja. Link spre comentariu
Vizitator MrHelper Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Una peste alta Eu zic sa ma apuc si de treaba ca daca tot am umblat si am desfacut subwooferul.. sa merg pana la capat. Deci In fata mea se afla subwooferul philips.Ce tai de la el ?? Mufa jack de la sistemul philips nu vine direct este pe acelas cablu cu telecomanda de la sistem. Din subwoofer iese un fir AUDIO INPUT dupa care vine telecomanda si din telecomanda vine firul jack care normal tre sa intre in PC. De unde trebuie sa tai firul ?? Pana incepe telecomanda sau dupa telecomanda ?? Pe mine nu ma intereseaza telecomanda..Ma intereseaza sa conectez subwooferul in sine La mufa RCA de la sistemul JVC.Va multumesc si inca o data miii si miii de scuze daca nu am stiut sa ma exprim sau sa explic. Astept Raspuns. Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 mergi pe firul de audio in ce pleaca din subwoofer si ce intalnesti pe el prima oara tai acolo.Deci sa nu ramana nimic pe acel fir; banuiesc ca pe el se afla telecomanda Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Telecomanda nu trebuioe taiata pur si simplu!Ori o lasi acolo,daca nu te incurca (cel mai bine si mai simplu)...ori faci adaptari gen struto-camila (muti telecomanda,sau componentele din ea). Fara telecomanda,subul nu merge Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 oops , n-am fost atent acum am vazut ca mai e un fir separat ce vine de la telecomanda, dar ala banuiesc ca e un banal fir de stand-by ce probabil se leaga la masa Oricum pune o poza si cu telecomanda desfacuta cu ambele fete ale circuitului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum