Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gigabyte GA-MA78G-DS3H video onboard

sbastta

Postări Recomandate

Buna ziua!Am placa de baza mai sus mentionata. In windows XP sp3 imi arata ca are 700MB video (in run dxdiag sau in control panel-> display) dar dupa ce am instalat GTA IV in joc imi apare ca are doar 256 MB. Unde este real? pot sa ii dau din bios mai mult ram video? am memorie ram 4 gb. Daca as imbunatati bios-ul s-ar putea sa am si optiunea de marire a placii video onboard?Nu vreau deocamdata placa video dedicata. Astept parerile voastre la ce am detaliat mai sus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sbastta

2

• yo9hnf

1

• benutzu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Probabil ca jocul mamanca si din ramul alocat placii video. Oricum, dupa mine, o placa video poate avea si 20GB memorie - tot e de cacao daca procesorul ei grafic e slab. Cred ca in cazul meu, ultimul joc a fost Age of Empires II :ras: ..acum ceva ani...

Link spre comentariu

Daca ai placa video integrata, ti-as recomanda cu caldura sa iti iei gandul de la GTA IV. Iti chinui computerul degeaba. In alta ordine de idei, memoria video a ei este 256 de mb, asa cum iti zice si jocul. Ceea ce vezi tu in dxdiag este memoria video partajata, restul de memorie video fiind luata din memoria RAM. Poti sa iti partajezi mai multa memorie RAM si sa o folosesti ca video din BIOS, dar nu prea ii vad rostul. Daca chiar vrei sa faci chestia asta, cauta prin BIOS, de obicei in rubrica CHIPSET, pe undeva pe la Advanced.Si inca ceva...ca o idee...mai mult decat placa video, conteaza procesorul, chiar daca nu e cazul la tine. Dar daca nu ai un procesor bun care sa iti duca placa video poti sa ai si racheta in loc de placa video.

Link spre comentariu

configuratia pc este: amd phenom 9750, 4 gb ram, restul nu prea conteaza. am incercat si pe alt pc cu placa de baza tot gigabyte GA-880GM-UD2H, proceso phenom II x4 955 si 2 gb ram si la fel a fost cu placa video. intrebarea mea era de ce are intr-o parte asa si in alta altfel. Cineva mi-a raspuns (scuze ca nu ti-am retinut numele) si m-a lamurit. Oricum jocul nu ma interesa asa de mult, ci doar faza cu memoria. Multumesc mult pentru sfaturi si explicatii.Multumesc lui benutzu pentru explicatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări