vikingul38 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Sa fie LCD sau Led??? Vreau pana in 20 toli...asta e bun?????/ /www.Reclama....Monitoare_&_Proiectoare/Monitoare_LCD_&_LED/LG/Monitor_LG_E1941S-BN_18.5_LED Editat : FLORIN IORDACHE Va rugam nu mai dati numele la magazine pentru ca inseamna ca le faceti reclama. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Recomand cu placere http://www.price.ro/preturi_samsung_syn ... 181956.htm Sa stii ca e diferenta intre 19 si 22, iar de pret pre putin Am avut si de 19 dar ma cam chioram in el la rezolutie mare Link spre comentariu
vikingul38 Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 [sa stii ca e diferenta intre 19 si 22, iar de pret pre putinAm avut si de 19 dar ma cam chioram in el la rezolutie maree SCUMP...gasesc de 20 toli la circa 400 lei un LG.....nu stiu.... Link spre comentariu
vikingul38 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Da am luat pana la urma un Phil....de 20 toli care a mers forte bine...doar 3 zile..A aparut o dunga de 3 mm verticala care se deplaseaza spre stanga si jos in stanga scrie Smart Imagine on OF.......L-am dat inapoi ca e in garantie.....ce poate face service-ul ???? Schimba module sau imi da altul???N-am avut niciodata vre-un aparat stricat in garantie.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum