Vizitator tyc Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 ....am gata "taiat"...Daca corespunde 100% cu scopul propus! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Da este!Angel eyes, deobicei se fac din baghete rotunde sau hexagonale, dar cel mai des sunt cele rotunde!Fasiile de plastic trebuie sa le tai eu! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 A sosit astazi bagheta comandata de mine!Acum sa vad cum am timp sa ma ocup de scopul propus!Am cumparat si leduri pentru pozitie, care nu prea imi placea ca lumina in fata in loc sa lumineze si in lateral in far, asa ca lam dat cu jmirghel de 600 , lam matuit si se vede belea acuma!Aceasi chestie vreau sa fac si cu cercurile, sa le dau jmirghel, sa le matuiesc, o sa semene cu neonul. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Ledurile care lumineaza lateral au un con inversat in loc de lupa. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Eu am crezut ca sunt gandite pentru asa ceva, nu ca ar trebui sa vad cum arata si dupacea sa cumpar!Dar nu a fost o problema! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Sant gandite sa se vanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum