Dr.L Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Din poza pare ok Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Eu cand am facut poza, inainte sa o scot de pe tel, am crezut ca nu se va vedea bine!Dar vad ca se vede exact cum este in realitate!Acum eu vreau sa imi fac angels eyes, de acea vroiam flexibil!Acum maine voi vedea ce va iesi!Voi vedea ce iese! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Eh,doar nu bagi apa sa stea langa caldura becului,nu? Nici xenonul nu e rece...Vezi pe youtube,angel eyes se fac din baghete de plastic Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Stiu ca xenonul nui rece, si apa bag pentru luminozitate nu pentru racire!Am vazut multe tutoriale,dar numi plac cum se vede! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Pai apa aia nu se dilata? Si iarna nu ingheata? Nu prea merge cu apa acolo.... Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2011 El este un pic "vidat" sa ii zic asa, nu este presurizat, are loc de dilatare.Iar iarna mam gandit sa ii bag o picatura de antigel!Cat de cat sa nu coloreze apa!Iarna iar nui problema ca unde il tin sunt peste 5 grade, iar cand ies cu el , logic aprind luminile, deci nu cred ca e vreo problema! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Baga sare in apa,este si antigel incolor,poti folosi White Spirt,ulei siliconic incolor.Unde vrei sa-l folosesti? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Pai am zis mai sus, ANGEL EYES!Acum vreau totusi sa experimentez si cel matuit!Dar se gaseste cam greu smirghel de 2000.Eu am 2 bucati mici, sa vad cum ma descurc!Poate se vede si mai bine! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Cu cat e mai fin smirghelul,cu atat iese mai putina lumina,as zice eu Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Pai atunci inseamna ca, cu cat il matuiesc, nu va iesi lumina aproape deloc?Voi face azi nsite teste sa vad ce iese!Eu nu vreau sa bata tare, eu vreau sa bata cat mai uniform, sa fie aproape la fel ca NEONUL! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Banalele şi "bătrânele" acuarele ! Puteţi alege ce culoare doriţi, puteţi doza după gust şi preferinţeconcentraţia culorii ! Se dizolvă la fel de bine şi în alcool. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Ma gandeam sa folosesc alcol, dar daca doamen fereste se crape vreun furtun si cade alcolul pe becul incins? :smt103: Mai bine raman la apa, si asa cred ca se crapa becul daca ajunge apa pe el, atunci cand functioneaza!Am masurat temperatura xenonului si este de aproximativ 200 grade in functionare!Iar pe el scrie 35W, dar la tensiunea de 11,5V am consum 4,3A.Cred ca consuma 35W la tensiunea de 14,5V, ma insel cumva??Sau tot 4,3A va consuma si la 14,5v?la 14,5V voi avea 63WIar la tensiunea de 11,5v aveam 49W!Totusi am asteptat sa se incalzeasca, si la 4,3A a ramas!Hmmm, voi vedea eu cum se conporta la 14V!Mersi de sfaturi CRISTIAN! Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Am facut ceva teste cu siliconul si nici o sansa!Nu conduce deloc lumina!Iar cu smirghel de 2000, nici loc de intors!Nu se zgarie deloc furtunul, nu am reusit sal matuiesc!Am facut cateva teste si cu leduri albe si rosi!Cele rosi sunt cam slabe!Am incercat varianta fara apa, se vede mult mai slab, cum atinge apa ledul, imediat creste intensitatea degajata de furtun!Ceva poze mai jos! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 La xenon, 35W e puterea lampii.La care se adauga puterea consumata de convertizorului;posibil ca la 14,5V sa-i creasca randamentul si per total sa consume mai putin,oricum consumul de putere a convertizorului ramane constant si sa ai o surpriza crescand tensiunea la 14,5 sa scada curentul!La 14,5 ar trebui sa scada la 3,5A,parca asa zice chinezu'.Si niciodata(adica never) nu o sa ai un consum total de 35W la un xenon de 35W,eventual daca lampa e mai mica de 35W.Daca e asa cum gresit presupui, ai un convertizor cu factor de transformare unitar si daca luam in calcul si pierderile pe cabluri,contacte,sa ,unul cu factor supraunitar .Daca se sparge furtunul lampa se crapa? Sau il umpli cu alcool ,crapa si se mai si-i mai si place! Acu depinde ce furtun folosesti;masoara temperatura la locul de aplicare a furtunului , banuiesc ca nu e o diferenta foarte mare intre T© cu farul stins si T© cu farul aprins. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Voi masura temperatura dupa ce voi monta xenonul.Deocamdata pana nu decid, nu ma apuc de montat nimik!Acum am halogene de 55/60W.Si imi papa si din baterie, daca merg cu faza scurta, adik 60w, in 10 minute , bateria e goala!Din fabrica a venit cu 35/35W, si am luat xenon ca zicea ca au 35w, nu specifica pe nicaieri cat consuma per total!Am facut un calcul, si la 14,5V la halogene (60W) am consum 4,1A.Iar la xenon daca ramane tot la 4A sa zicem, nu am ajuns nicaieri!Ar mai fi varianta ca toate becurile de pe moto sa le schimb cu becuri cu led-uri!Asa mai castig din consumul per total si poate face fata "dinamul"!Din fabrica a venit asa, 35/35W bec far (am doua faruri), semnalizare 10W (2 pe stanga , 2 pe dreapta) stop +frana 5W+21W, in bord 5 becuri de 3W, total 15W.La un mic calcul am 90W consum in mers. La 14,5V am 6,2ALa intersecti (frana si semnalizare) am 131W. La 14,5V am consum de 9A.Acum sa revenim la calcule cu xenon!4A pe far, deja doar xenonurile am 8A!Iar in bord am schimbat toate becurile de 3W cu Led-uri!Mai ramane sa schimb semnalizarile si stop+frana cu leduri!Care cred eu adunate nu am un consum mai mare de ! max 2A daca toate sunt aprinse!Si mas incadra la un consum in mers de 120W in mers, un consum de 9A aproximativ, care estecu inca jumate din cei 6,2A!Deci voi vedea rezultatele dupa montare!Sper sa nu fie dezamagitoare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum