sorintv Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Buna! Cum as putea sa decodez acest telefon in O****e Romania? Mentionez ca sunt electronist de meserie, radio-tv, dar nu le am cu telefoanele. Am citit forumul, si mi-am dat seama ca nu orisicine are un program "bruteforce", dar pt. cultura mea generala (in doua cuvinte), cum se decodeza acest telefon. Multumesc! Cu respect! Link spre comentariu
djdansmart Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Programul pt bruteforce ti-l dau eu..dar nu iti va folosi la NIMIC! Iti trebuie cablu FBUS..citit log din tel (HASH,IMEI) apoi pus la calculat prin brute force! Ai nevoie de un PC care sa aiba 2 placi video ATI 5970 si in vreo 2 zile (depinde de noroc) obtii codul! Costul unui PC modest pt Brute Force este undeva la 7000-8000 lei! Sau mai ai varianta sa mergi la un service..platesti in jur de 80-100 lei si ai rezolvat problema! Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Mersi pt. informatie. Ma gandeam ca e mai simplu. Mai bine la service.Toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum