Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor identificare difuzoare

EDDIY

Postări Recomandate

salutare electronisti..am nevoie de un mic ajutor in identificarea unor difuzoare ce echipau incintele 'ONKYO sc-260',detin o pereche de asemenea incinte,iar una din ele am reusit sa o 'ard',cealalta scapand doar cu deteriorarea wooferului,in sensul ca 'pocneste' la volum mare..pe net nu am gasit mai nimic,poate recunoaste cineva difuzoarele iar in caz ca nu se gasesc,o alternativa a acestora...

post-28197-139829310509_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• EDDIY

2

• ahegyes

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E cam greu de crezut ca s-au ars toate difuzoarele pe acea incinta, poate e o problema la filtru sau poate avea vreo siguranta fuzibila de protectie.Nu o sa gasesti aceleasi difuzoare, ramanne doar sa gasesti niste difuzoare de calitatea care sa aiba cam aceleasi dimensiuni cu alea originale.Totusi incearca sa probezi separat difuzoarele de pe boxa arsa complet.Wooferul care inca merge dar pocneste la volum mare cred ca poate fi reparat prin recentrare, poate nu a patit nimic bobina.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

mai concret,wooferul si media uneia au cedat,tweeterele ramanand functionale,filtrele functioneaza ambele,totusi destul de simple,bobina pt bass si 2 conzi cu valori diferite pt medie si tw,totusi nu m-ar tenta sa le repar,au putere mica si in plus wooferul ars am incercat sa il desfac si n-a iesit prea bine :jytuiyu ,am cautat 'eastech'(imi place mie cum suna),dar nu gasesc pe 8 inch,cred ca nu se fabrica asa mari..,m-ar tenta sa iau ceva de pe okazii,magnat sau mb-quart ,cineva mai recomanda ceva de la blue-tech,nu mai stiu seria,dar costa 35 de lei unul,probabil cat dai atata face...ramane de vazut..si totusi nu m-a lamurit nimeni ce fabricant au acele difuri...multumiri..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări