Vizitator ti_ti Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 ma gandesc sa-mi schimb usile interioare.sunt vechile usi de cand s-a construit blocul,albe,mereu albe.nu stiu ce sa aleg?din lemn?modulare?termopan?pline?cu geam?culisante? poate ma ajuta cineva cu un sfat.astept Link spre comentariu
sofian Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 depinde de ce bani vrei sa cheltui pe eledaca vrei ceva de calitate costa, daca nu modularesi da poti lua de lemn de stejar dar prost lucrate Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Stabileste-ti un buget pe bucata.Stabileste-ti, eventual, o preferita legata de materialul din care sunt confectionate, de la pret mare la pret mic:Masiv, reconstituit Masiv reconstituit, furniruitMasiv "rama cadru/panou", stilul clasic sa-i spunem...SticlaCelulare furniruiteCelulare cu melaminaCelulare infoliate cu pvcProbabil ca undeva la mijloc le vom regasi pe cele pvc/sticla o foaie sau termopanAluminiu, si alte metale...Pliantele din "plastic" icon_hang In principiu, o usa celulara, cu finisaj melamina, cu feronerie de calitate, e undeva pe la 1000 ron...Eu am pus la ultimul proiect, intr-un apartament de bloc, usi celulare, infoliate cu pvc, la 750 ron (montaj inclus)/bucata. Link spre comentariu
ciupacabra Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 vreau si eu sa pun glisante in toata casa ,adica 5 usi,ca la baie nu merge... de unde iau kiturile acelea .? ma gandesc ca pt usi pot sa folosesc foi de pal...gen mobila... Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) vreau si eu sa pun glisante in toata casa ,adica 5 usi,ca la baie nu merge... de unde iau kiturile acelea .? ma gandesc ca pt usi pot sa folosesc foi de pal...gen mobila... Se gasesc kituri pt usi glisante(pt lemn s-au sticla) Rollan de la GEZE..(sunt destui distribuitori) Editat Ianuarie 31, 2015 de q_acdc Link spre comentariu
ciupacabra Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 multumesc este exact ce cautam niste distribuitori ?! Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Ieftin si bun nu exista! Link spre comentariu
Jhn Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Am si eu o intrebare, Mi-am construit o casa,si sunt inca nedecis in privinta alegerii usi de exterior,din cate am citit cam toate usile au dezavantaje: 1.usile din lemn se "umfla"din cauza diferentei de temperatura,indiferent daca este lemn masiv,s-au stratificat aceste "lucreaza"in timp 2.cele de fier "asuda",tot din aceiasi cauza 3.cele din pvc nu mi se par sigure,si trainice in timp Usa o vreau cu "pui"care sa se deschida la randul sau,si neaparat cu geam ca sa-mi lumineze holul de la intrare,iar bugetul meu este undeva la 2500 ron. Ce parere aveti ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Iti spun eu zilele astea exact marca/model... una excelenta. Trebuie sa ajung la locatie, ca nu-mi pot aminti nici daca ma bate cineva, ce producator e. Si nu stau sa caut in arhiva. Nu stiu daca se fac si cu goluri. Trebuie vazut. A trecut ceva timp de atunci... Atentie, este o usa cu buget mare. Iti trebuie ceva in tehnologie mixta, metalic schelet, panouri lemn tratat exterior/interior... o sa vezi. Va recomand sa vizitati tot timpul targurile de profil de la Romaero si Romexpo. Sunt surse excelente... P.S. @Jhn; Ai MP cu usile... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum