Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pentru cei cu masini de "FACUT CABLAJE"

zamfic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zamfic

6

• bogdanel

5

• BRANCA

3

• lmm

1

Top autori în acest subiect

Pai parca e shareware. Cred ca pe full ai in plus acces la surse, dar nu shtiu exact. Shi scuze, dar zamfic are dreptate, postul este despre prinderea PCB-ului, este postul lui, deci ma opresc aici cu offtopicul.

Link spre comentariu

Nu stiu de ce am senzatia ca am mai raspuns odata la subiectul asta... Solutia propusa de mine atunci a fost practicarea in masa de lucru 2 gauri, de preferinta filetate, in care sa intre suruburi pe marime. Gaurile se vor afla spre marginea mesei de lucru. fiecarei placi pe care o vei procesa ii vei lasa o margine tehnologica (pe care ulterior o vei indeparta)in care vei face cele 2 gauri, la distanta si marimea celor din platan, astfel incat sa poti prinde pcb-ul de platan cu ajutorul suruburilor. Asta zic eu ca ar rezolva si problema flambarii placilor. Daca faci productie de serie, atunci infiletatul/desfiletatul suruburilor devine o problema, asa ca le poti inlocui cu simple splinturi, placa doar asezata in acestea, asta va face ca placa sa stea fixa, dar nu va rezolva pbl flambarii. Sper ca m-am facut inteles :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări