Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fan controller in functie de temperatura

Vizitator shobo20

Postări Recomandate

Vizitator shobo20

Salut!ma intrebat un prieten daca as putea sa construiesc un fan controller care sai regleze turatia la venturi in functie de temperatura(omu' are venturi de 3000 rpn si fac un zgomot cam infernal la maxim iar eu l-am sfatuit sa-si ia unul gata facut ca nui scump dar el e lenes si vrea sa fie in functie de temp ca sa nu-si miste fundul de pe scaun sa invarta de un potentiometru).eu am gasit ceva scheme pe net si i-am facut 3 de astea http://www.radiolocman.com/shem/schemat ... l?di=47949 dar omu' vrea ceva smecher cu display lcd sai spuna numaru de rpm-uri si temperatura.eu iam zis ca tembel si l-am lasat in pace.acum vreau si eu chestia asta ca imi schimb pc-ul(finally multi-core)...eu ma gandesc ca se poate cu un microcontroller si daca da...merge cu launchpad.

imi cer scuze moderatorilor daca sunt offtopic dar aici am considerat ca ar fi cel mai bine de deschis topica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări