Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampa cu leduri RGB

Vizitator Dexter Morgan

Postări Recomandate

Vizitator Dexter Morgan

Buna Seara!In urma cu cateva zile am primit o lampa cu 86 de leduri smd RGB.Lampa are un cablu de alimentare si un cablu cu mufa RS232 .Cand alimentez lampa leduriile se fac rosii,verzi,albastre si pe urma albe si raman asa.Explicati-mi si mie cum pot controla aceasta lampa.Mentionez ca am la ea doar cablu de alimentare si cablu ce intra in calculator(RS232).Va multumesc anticipat!Cu stima si respect, Baracu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vcdec

2

• Cristiano

1

• Spitfire

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ar trebui sa dati mai multe detalii: firma, model, eventual poze.E posibil sa fie chiar protocol proprietar si poate ar fi cel mai simplu sa aflati de unde ati procurat-o -- daca e posibil :ciuda: Succes !

Link spre comentariu
Vizitator Dexter Morgan

Voi pune cateva poze cu lampa mai tarziu.Nu stiu ce firma este ,este trecut pe ea doar seria de productie.Are un corp de aluminiu de cca 50 cm lungime si 5-6 latime.Greutate:500 gr.Voi revenii cu poze.

Link spre comentariu

Eu nu cunosc, poate stie altcineva... O idee ar fi sa fie demontata si vazut ce microcontroller are in el, eventual scos schema. Acum depinde si la ce vreti sa o utilizati, poate ar fi mai simplu de modificat.

Link spre comentariu

Chiar daca mufa e un DB9, aproape sigur nu e pentru RS232 ci mai degraba pentru DMX ori alt protocol bazat de RS485. As zice sa desfaci lampa si sa vezi in ce integrat merg firele de la cablul de date.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări