ahegyes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Sunt si eu in cautari. Nu ar merge P.audio HP-12W cu un DT300 in open baffle?Toate cele bune,MirceaPoate ar merge daca ai folosi WG la DT300. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Dupa parerea mea nu ar fi o solutie stralucita, mai ales in open baffle.Cauta niste ligheane mari, sunt mai bune pt asta.Merge sa combini cu dt300 dar ar fi cam multe compromisuri ca sa o poti denumi boxa de casa.Adi, mentioneaza modelele folosite de la beyma, sa stie lumea de ce sa se fereasca.Eu m-am jucat si mi-a placut 8lw30. Inghite fara probleme sute de w si nu da semne de oboseala.Pt ce a fost gandit difuzorul (midbass pt boxe compacte) merge bine. Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Problema de fiabilitate la beyma e la toate difuzoarele. Un amic care face boxe pt. cluburi, discoteci, cafenele, etc. a folosit intesiv difuzoare beyma pana anul trecut - cand au inceput sa apara problema. Efectiv toade difuzoarele manifestau aceeasi problema - si anume - din cauza temperaturii disipate pe bobina se topea spiderul. In momentul in care spiderul era topit - conul se descentra si bobina freca piesa polara. Evident, difuzorul era oprit, spiderul se intarea la loc si difuzorul ramanea descentrat si bobina blocata in intrefier. La o deschidere de club din 12 difuzoare - 12 au picat in acest fel. Sa nu spun ce scandal a iesit. Aceeasi problema s-a manifestat si cu alte ocazii. Se pare ca problema se datoreaza materialului de proasta calitate folosit in spider la un moment dat. Acum nu stiu care e situatia, dar anul trecut a aparut aceasta problema la o gama variata de difuzoare de la 8" la 12". Evident, amicul meu a renuntat definitiv la beyma dupa ce a incasat o gaura serioasa in buget. Nu mai zic ca importatorul a dat vina pe folosirea necorespunzatoare a difuzoarelor. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Este destul de nasol sa te decizi cand citesti ce se scrie pe aici.Stiu ca ieftin si bun nu exista dar (inevitabilul dar) poate...De fapt ce nu merge in combinatie?Toate cele bune,Mircea.Sharky! Vad ca joci si pe partea asta! Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Problema de fiabilitate la beyma e la toate difuzoarele. Un amic care face boxe pt. cluburi, discoteci, cafenele, etc. a folosit intesiv difuzoare beyma pana anul trecut - cand au inceput sa apara problema. Efectiv toade difuzoarele manifestau aceeasi problema - si anume - din cauza temperaturii disipate pe bobina se topea spiderul. In momentul in care spiderul era topit - conul se descentra si bobina freca piesa polara. Evident, difuzorul era oprit, spiderul se intarea la loc si difuzorul ramanea descentrat si bobina blocata in intrefier. La o deschidere de club din 12 difuzoare - 12 au picat in acest fel. Sa nu spun ce scandal a iesit. Aceeasi problema s-a manifestat si cu alte ocazii. Se pare ca problema se datoreaza materialului de proasta calitate folosit in spider la un moment dat. Acum nu stiu care e situatia, dar anul trecut a aparut aceasta problema la o gama variata de difuzoare de la 8" la 12". Evident, amicul meu a renuntat definitiv la beyma dupa ce a incasat o gaura serioasa in buget. Nu mai zic ca importatorul a dat vina pe folosirea necorespunzatoare a difuzoarelor. Nu stiu ce sa zic , nu am auzit astfel de probleme in Spania. Probabil din cauza crizei. Si eu detin difuzoare beyma si nu am avut probleme de genul ( folosite in limita bunului simt). Cat despre sunet , imi place foarte mult cum suna PV2 , e fiabil. Am detinut si un difuzor de banda larga 12ag 100 si am dat in el ceva volum pe o durata lunga de timp si nimic. Nu stiu ce sa mai zic. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Adi, O fi fost ceva lot cu probleme, dracu stie.Mircea, nu inteleg exact la ce te referi. Sunt de mai multa vreme pe forum.Ce nu merge in combinatie?Pai sa imperechezi pct300 cu hp12w e o chestie gen hp15w si pht. Buna ca boxa de scandal, ieftina, cel mai bun raport calitate pret, sunet extrem, bla bla.Niciunul din argumente nu e o scuza pt un rezultat submediocru obtinut, nu din cauza difuzoarelor ci de integrarea lor in proiect. Mai bine zis imposibilitatea lor de integrare corecta.Hp12 in primul rand e de 12, nu vad cum l-ai putea imperechea cu un tweeter care dupa parerea mea canta bine doar de la 2k5 in sus. E drept ca poate functiona si mult mai jos, dar timbrul e altul.Hp12w nu poate urca pana la 2k5, adica urca, dar chiuie nu canta.Daca mai bagi o medie ar iesi ceva, dar daca vrei open baffle as pune macar 2 hp12W pe incinta si EQ ca sa compensezi baffle step. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum