ahegyes Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 un dif de sonorizare de 97-98 db in OB are basul la 40-50hz in general la cel putin -10db fara de cel peste 3-400hzcu cate 2 per panou ar fi ceva,dar care?un dif pro bun in general e optimizat pt br si costaemineceurile de 15 recomand ascultare inainte de achizitieBine - nu am dat difuzorul pt. ca nu stiu nici eu care ar fi acela. Dupa cum am mai spus - am incercat sa trasez directia. Evident ca difuzoarele bune sunt si scumpe, dar mai exista si piata second care la difuzoare pro e mult mai bogata decat la hi-fi.Daca ai sa citesti review-ul de pe 6moons ai sa vezi ca basul e laudat cat cuprinde, si coboara tot cat cuprinde. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 4 x 15" in OB deja cred ca depasesc bugetul prevazut - doar daca nu sunt acela alfa-uri ieftine. Se adauga si mediile +tw care trebuie sa fie totusi de buna calitate.O solutie ar fi realizarea a 2 sateliti pe medii-inalte BUNI si completarea provizorie cu 2 woofere pro - poate acestea exista deja, si amplificarea separata. De altfel autorul deja s-a gandit la solutia asta. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 ahegyes daca ai fu avut drum la Marea Neagra anul acesta puteai cred sa te convingi singur daca au sau nu bass. Asa este cel mai bine, sa auzi tu. Uite realizarea http://www.troelsgravesen.dk/DTQWT-Becheanu.htm si sunt sigur ca te primeste sa le auzi cum suna. Oricum sigur parerea ta l-ar fi intersat pe Gabriel. Acum ca s-a dus vara poate la anul. P.S. vezi ca Gabriel este user aici pe forum u id-ul gabrielbecheanu Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Da, chiar am fost la mare anul asta, si chiar am fost mustrat de cativa amici forumisti ca nu am fost sa le ascult. Nu am mers pentru ca am incercat sa profit la maxim de soare si de mare. Daca as fi prins o zi ploiasa cu siguranta asi fi dat o fuga ca sa le ascult, dar cum vremea a fost buna ..... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Nu au intrat zilele in sac! Si oricum am uitat sa spun ca trebuie sa te suprapui si cu gabrielbecheanu ca doar omul nu este tot timpul acasa si poate primi invitati. El le are acasa, nu intr-un showroom si doua vizite pe luna nu-i deranjant dar o data la cateva zile sa iti tot bata cineva la usa nu-i chiar ok. Atractia este mare mai ales ca gabrielbecheanu a facut proiectul identic!!! (a bagat mana adanc in buzunar pentru boxele astea). Deci ce a gandti si i-a placut danezului se poate asculta la gabrielbecheanu. Link spre comentariu
Vizitator darkm4n Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Foarte interesant , din pacat hornul DTQWT-12 depaseste clar bugetul alocat :(Ma gandeam sa merg pe ceva relativ simplu .. br normal , niste difuzoare decente relativ usor de obtinut si in romania . Daca nu o sa fiu multumit de bass-ul incintelor am sa construiesc un subwoofer separat + amplificare pe tranzistori din care pot sa scot puterea necesara . Tin GU50-urile pt partea de hi-midbass si subwooferul pe alta statie . Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 E, daca vrei separat un Subwoofer situatia se schimba radical, si intervin alte probleme. Bugetul ramane 20mil doar pentru incinte sau si pentru subwoofer???Apoi, problema cea mai mare va fi sa faci subul sa cante impreuna cu boxele Stereo. Cine a incercat stie despre ce vorbesc.In caz ca bugetul e de 20mil doar pentru difuzoarele pentru boxe incepe sa fie interesanta problema. Link spre comentariu
Vizitator darkm4n Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Da , doar pt boxe , subwooferul este o treaba de viitor daca nu o sa fiu multumit in functie de ce buget o sa fie disponibil si ce timp pentru realizarea lui .Marti ar trebui sa-mi ajunga lampile , ma apuc de constructia amplificatorului , sper vineri sa fie gata . Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Daca renunti la basul de jos ar fi varianta asta: http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm Dar si asa iese din buget. Te poti gandi la ceva de banda larga - dar mie astea nu-mi plac. Aici ar fi multe variante. Legat de amplificator, mi se pare ca esti cam optimist. De marti pana vineri nu stiu cum o sa faci tot amplificatorul, doar daca ai deja cutia si toate materialele necesare. Oricum - succes. Am sa ma mai gandesc la ceva varianta de difuzoare care sa mearga bine pe lampi. Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Atentie, ascultarea pe sateliti cu bas putin [sau f putin] este FOARTE pacalitoare. Adi stie f bine si a scris asta de cateva ori.Sateliti FOARTE buni par sa sune prost cand nu sunt ajutati de woofere.Chiar si pentru o ureche foarte antrenata este greu de clasificat un sunet cand lipsesc joasele. Link spre comentariu
Vizitator darkm4n Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Ce parere aveti de :Woofer : Beyma 12 BR 70Mid : Beyma 5 MP 60/N Hi : Peerless HDS DT26/08sau Woofer : Seas CA26RE4X (H1316) Mid : Ciare HM 500Hi : Ciare HT 264 Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Eu zic sa scoti beyma din lista. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Sunt si eu in cautari. Nu ar merge P.audio HP-12W cu un DT300 in open baffle?Toate cele bune,Mircea Link spre comentariu
liviu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Eu zic sa scoti beyma din lista.Poti sa dai o explicatie clara , de ce si cum? Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Eu zic sa scoti beyma din lista.Poti sa dai o explicatie clara , de ce si cum?Da, pot. In ultimul timp sunt probleme destul de mari cu difuzoarele beyma. In primul rand nu sunt fiabile, se strica pe banda rulanta (daca vrei pot sa intru in detalii). In al doilea rand nu prea suna bine cu toate ca pe hartie totul pare in regula - in practica sunt probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum