Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere EW-15

Vizitator vasile18

Postări Recomandate

Vizitator vasile18

Salut sunt nou pe aici si am cateva intrebari la care poate ati putea sa-mi raspundeti cei care au sau au avut asa ceva. Am 2 subwoofere facute de mine cateva zile in urma mochetati,conectori,etc dupa proiecte de 15` si nu stiu cu ce difuri de 15` sa le echipez. Eu mam orientat spre EW-15 e bun?adica ceva bass.

Eu mai am si 2 boxe de 300rms facute si vroiam ceva 2 cu 2 si daca puteti sa ma ajuati.

Totusi ceva care sa nu coste foarte mult...

Astept un raspuns

Multumesc!

Modificat de Madalina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ptr ajutor , 112 sau la ONG-urile care se ocupa cu ajutoare. Daca te-ai pune sa faci o casa ai incepe cu acoperisul? Faci cutii la boxe si apoi cauti difuzoare. Vezi cati litri au cutiile tale [ umple-le cu apa folosind o sticla de 1 l si numara sticlele ], si cauti difuzor .. recomandat pentru incintele tale.

Link spre comentariu
Vizitator vasile18

Am avut 2 difuzoare da nu scria nimic pe ele si sau dus ca erau cam vechi:((...si am crezut ca poate ma ajuta cineva sa aleg alte difuzoare in locul celorlante. Incinta este de 120L. Dupa proiectu cu HP-15W. Nu stiu cum sa pun poze sa arat:( http://i41.tinypic.com/3008fnm.jpg. Asa arata proiectu meu. Deci cam ce varianta de difuzoare ai puteai sami recomanzi.

Ms!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări