Vizitator vasile18 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Salut sunt nou pe aici si am cateva intrebari la care poate ati putea sa-mi raspundeti cei care au sau au avut asa ceva. Am 2 subwoofere facute de mine cateva zile in urma mochetati,conectori,etc dupa proiecte de 15` si nu stiu cu ce difuri de 15` sa le echipez. Eu mam orientat spre EW-15 e bun?adica ceva bass. Eu mai am si 2 boxe de 300rms facute si vroiam ceva 2 cu 2 si daca puteti sa ma ajuati. Totusi ceva care sa nu coste foarte mult... Astept un raspuns Multumesc! Modificat de Madalina Link spre comentariu
suat Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Ptr ajutor , 112 sau la ONG-urile care se ocupa cu ajutoare. Daca te-ai pune sa faci o casa ai incepe cu acoperisul? Faci cutii la boxe si apoi cauti difuzoare. Vezi cati litri au cutiile tale [ umple-le cu apa folosind o sticla de 1 l si numara sticlele ], si cauti difuzor .. recomandat pentru incintele tale. Link spre comentariu
Vizitator vasile18 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Am avut 2 difuzoare da nu scria nimic pe ele si sau dus ca erau cam vechi:((...si am crezut ca poate ma ajuta cineva sa aleg alte difuzoare in locul celorlante. Incinta este de 120L. Dupa proiectu cu HP-15W. Nu stiu cum sa pun poze sa arat:( http://i41.tinypic.com/3008fnm.jpg. Asa arata proiectu meu. Deci cam ce varianta de difuzoare ai puteai sami recomanzi. Ms! Link spre comentariu
Postări Recomandate