Vivio Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Salutare,Ce letcon portabil ati recomanda sub 200lei?Nu se vor lipi cu el fineturi, in special mici lipituri la mufele DB9 de cateva ori pe saptamana.Oferta e destul cam debusolanta pt mine. Mai ales ca nu imi dau seama de fiabilitate.Cele bune! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Daca este 12V pe acolo(sau masina) eu recomad letcon la 12V e plina piata de ele.Pe gaz cele de firma le recomanda eu gen weller,portasol etc. Link spre comentariu
Vivio Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Din pacate nu prea este o asemenea posibilitate. Se doreste sa se elimine firul de alimentare caci incurca teribil uneori.S-a mai luat o cioca de letcon cu gaz care s-a defectat destul de rapid. Acum nu imi dau seama daca acest letcon s-a defectat rapid pt. ca nu era calitativ sau ar mai fi si un alt motiv gen: letconurile pe gaz nu prea sunt fiabile in general, doar cu costuri mari pot atinge fiabilitatea unuia obisnuit de 40W spre ex. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Iti recomand letconurile produse de PORTASOL. Eu am avut (inca il mai am,dar nu perfect functional) un PORTASOL ca acesta : Mi s-a parut extrem de bun...printre altele am lipit cu el toate conexiunile la o antena dipol, pe un bloc de 10 etaje cand viscolea in ultimul hal. Din pacate la un soc mai puternic mi s-a spart un cilindru izolator din ceramica, care ducea "scanteia" in fata gazului. Letconul merge acum sa-l aprind, dar numai cu bricheta ; nu ii mai pot folosi varfurile ; il folosesc doar ca brenner. Am vazut ca sunt niste PORTASOLuri cu bricheta in capac. Eu pe acelea ti le-as recomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum