Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domotec MS812 vs Magnat Expres 12

alfalion24

Postări Recomandate

Domotec MS812 vs Magnat Expres 12Ce ar fi mai indicat pentru un subwoofer de masina (poate si in casa cu amp separat)?Desigur ca inclin spre Magnat dar nu am citit lucruri rele nici despre domotec. Magnatul l-am gasit sh la 110 lei iar domotec nou la 100 de lei.Amplificatorul de pe masina inca este in constructie (SMPS de la Rod Elliot proj.89 iar amplificarea ori mosfet ori tda7293 in paralel) iar in casa va fi un P3A tot de la Elliot.Astept pareri. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfalion24

3

• cata_124

2

• alex20alex

1

• suat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

care e diferenta dintre... un BMW x5si replioca l;ui facuta in China. Domotec e domotec, magnat e magnat. Cand cumperi un difuzor domotec, ti-lk pune pe cantar si iti zice atat costa Kg, magnat probabil vine si cu datele despre parametrii lui.Domotec e un gunoi. Magnat e cu mult peste

Link spre comentariu

,,Cand cumperi un difuzor domotec, ti-lk pune pe cantar si iti zice atat costa Kg, magnat probabil vine si cu datele despre parametrii lui.,, , te inseli amarnic, uite aici datele tehnice despre acest difuzor http://forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=5767 , comparativ cu altele.... asta chiar are specificatii despre parametrii difuzorului si suna destul de bine pentru categoria lui, acum nu vrei sa-l compari cu jbl sau altele...

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Cauta sa vezi este un topic in care adi din iasi a testat acest difuzor intr-o incinta adecvata si suna lafel ca un jbl si a papat 200w pe termen lung are bobina de 2" , nu mai jigniti aceasta firma ca ea chiar exista in germania si inca cum, este beton difuzorul la pretul sau.Am si eu unul in 70 l acordat la 35 hz si tremura casa,tre sa dai semnal de subbas curat si sa amplifici corespunzator.

Link spre comentariu

Stiam de asta, dar raportat la pret calitate isi face foarte bine treaba pentru un dif de 100 de lei poate si mai putin prin buc, undeva la 75-80.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări