Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A construit cineva ICD2?

Postări Recomandate

cirip bootloaderul care l-am pus eu merge cu F876Aeu am programat un F876A si l-am pus in icd2dupa aceea cind pun la target un pic ex. P18f452mplab incarca in icd2 un nou firmwareeu la inceput la fel ca tine am zis ca este o problema cu bootloaderul care in original este scris ptr F876 dar cel care l-am pus este modificat ptr F876aeu am facut schema cu tranzistoride la sixca.com si am avut probleme de la mclreu zic sa pui la mclr o dioda zenner de 4.7v la masa si sa scoti cele doua diodetensiunea de vpp trebuie sa asigure cred ca 20-30mAmiine ma duc sa cumpar niste pic16f876a si pun mai multe poze cu icd2 facut si mesajele care le da mplabfisierul care este in zip este identic cu cel de la sixca si care eu l-am programat si merge SIGURnumai fisierele de la sixca sunt inversate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

bobtech,Ok, am inteles. Din intamplare era si tinta pe F876. De fapt nici nu am fost atent. Am luat-o drept "16F" si gata.sofian,Am un 6V8 pe MCLR, dar o sa cumpar un 4V7. Nu cred ca e mare diferenta. De asemenea, am verificat cu oscilo ca MCLR isi face treaba, sau cel putin asa pare. O sa ma mai uit in zona MCLR.Aaaa, stai putin... Despre care MCLR vorbim? Al ICDului sau al tintei? Pai daca nu am procesor tinta, ce conteaza MCLR-ul tintei? Ce conteaza cele doua diode (D2 si D3)? De fapt, D2, Q4, R9 nu le-am montat ptr ca nu am pullup pe tinta si de fapt nu am conectat nici un procesor tinta. Ma astept ca firmware-ul sa-l poata downloada si fara sa am tinta conectata. Programarea procesorului din ICD ar trebui sa fie independenta de existenta unui procesor tinta. Chiar, poti, te rog, sa incerci sa vezi ce se intampla daca scoti tinta si incerci sa downloadezi alt firmware? Daca face ca al meu, inseamna ca e musai sa fie si tinta acolo. Am ametit cu atatea tinte. :)D3 este necesara. Fara D3 bagi 12V in RC1 prin R8. Face urat de tot fara D3. Nu mai merge deloc.Multumesc,Cirip

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări