Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop marantz

suat

Postări Recomandate

Aici osciloscopul in actiune...

Iar aici.. un fel de prezentare, din imagini, se pare ca... sunt pe tuburi.

Am vazut si m-a fascinat.

Nu vreau sa ma gandesc... ce pret poate avea o asemenea scula, cert este ca nu prea am vazut sa se vanda asa ceva. Era un anunt pe un site de licitatii e-bay, si cerea o suma...exorbitanta [ milion dolari ]. Aveam de ales... ferrari sau .. marantz.

un milion de dolari nu voi da nici daca as avea 7 vieti de om, dar, de amorul decrului, se poate adapta un asemenea efect vizual... intr-un amplificator cu lampi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• suat

2

• nichishoru

1

• yo9hnf

1

• nicolae57

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dar poate vreti sa stiti cat costa jucaria ...http://www.ebay.de/itm/MARANTZ-2600-Abs ... 1e5fa46833

Da o cumpara cineva??????????Revenind cu picioarele pe pamant va informez ca m-am jucat si eu in Franta cu o scula asemanatoare, facuta tot de Marantz dar cu tranzistori (un amplituner bunicel dotat cu un osciloscop cu tubul pe bleu) suna bine dar de aici pana la scula de pe ebay e cam departe. Cine stie ce are aia sub "capota" de costa atata.Amicul meu a platit acum vreo 30 de ani pe toata linia (mai avea si un casetofon care acum e la mine in colectie) echivalentul unei burse de student.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări