Vizitator blackwolf2762 Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 SALUTARE LA TOTI!!! ARE CINEVA DINTRE DVS DATELE TEHNICE ALE TRANSFORMATORULUI DE ALIMENTARE DE LA RADIO LATVIA MODEL M RN59??? AM "RESTAURAT" RECENT O JUCARIE DIN ASTA SI AM FACUT TRAFU' DUPA URECHE... A IESIT DAR... MOARE (TRAFU' (ALA FACUT DE MINE) SI IMPLICIT SI MAGAOAIA)!!! ROG TOT ODATA DACA MA PUTETI AJUTA SI CU GASIREA UNUI EAA 91 SAU UNUI 6X2P (DUBLA DIODA DETECTOARE DE RF) AM INLOCUIT-O MOMENTAN CU DOUA DIODE ORDINARE... MERGE DAR NU MAI ARE FARMEC... MULTUMESC!!! O SEARA MAXIMA!!! Link spre comentariu
Selena Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Nu mai scrie cu majuscule (asta inseamna ca strigi, urli, la noi!).Primar: Doua infasurari identice si separate fiecare avand 83+542 spire, 0,31. Astea vin la schimbatorul de tensiuni si alimenteaza si picapul.Secundar: 1290 spire, 0,2; 35 spire, 1,0; 34 spire, 0,41.Lampa o gasesti la luk9900 si altii, la Vanzari-Bazar pe acest forum. Link spre comentariu
Vizitator blackwolf2762 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Multumesc Selena si scuze... nu am stiut!!! Promit sa fiu mai atent... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum