Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitoare TFT de 19"

Ciprian Alexandrescu

Ce monitor Tft de 19 " ati cumpara?  

11 membri au votat

1. 1. Ce monitor Tft de 19 " ati cumpara?

• Samsung 930 BF
      9
    • Hyunday L90D+
      1
    • Sony SDM HS95DS
      2

Postări Recomandate

NU stiu ce monitor sa cumpar asa ca as vrea sa vad alegerea vaostra..ma intereseaza sa respecte urmatorii parametri:Timp de raspuns: Negru - Negru(deschidere/inchidere/deschidere):<=8msContrast :>=500:1Luminozitate:>=250 cd/m2Intefata:Analogica si digitalaCulori cat mai naturale Optional:Boxe si rotatie monitorAstept sugestii si de alte modele..Si as vrea sa stiu cat de mult conteza certificarea TCO 2003 fata de cea TCO 1999 pentru monitoarele TFT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

7

• dalu

7

• kappa_ii

3

• mariand

2

Nu cred ca HYUNDAY sau SONY, pot fii considerati competitori pentru SAMSUNG. Eventual daca puneai in ecuatie BENQ, PHILIPS si LG pe langa SAMSUNG, atunci intradevar ar fii fost mult mai greu de facut o departajare. Daca maine ar trebui sa-mi iau un LCD, acesta cu siguranta ar fii SAMSUNG sau BENQ. Aceasta este o parere strict personala si nu am de gand sa ma razboiesc in argumente cu ceilalti useri. :oky: :yahoo: :bere: :salute:

Link spre comentariu

Cum explici ca sumsung e criticat asa aspru pe forumuri pe cand Hyundai e slavit....sa minta oare toata lumea...?Eu is confuz din acesta cauza am facut polul acesta...

Link spre comentariu

Pe forumuri, oamenii sant subiectivi, ca si mine de altfel. Fiecare isi lauda marfa lui sau teoretic asa ar trebui sa fie. Dar e nashpa cand se apuca tot felul de ignoranti sa-si dea cu parerea despre subiecte care ii depasesc. Uite, de ce admir eu brandul Samsung: Am televizor samsung de catva ani buni, si niciodata nu mi-a facut cea mai mica problema. Monitorul calculatorului CRT este tot samsung, cred ca mai am o luna si iasa din garantia de 3 ani si in tot acest timp s-a comportat ireprosabil . Memoriile in calculator sant tot samsung, DDR 333, si la un moment dat,cand am trecut prin perioada ,, overclocking-ului,,( scurta ce-i drept) sant convins ca le-am stressat bine cu un FSB de 400 Mhz, dar nu m-au tradat. Mai intervine si factorul depanare aici. Am reparat ceva televizoare la viata mea , apartinand mai multor firme , dar niciodata nu mi s-a intamplat sa sa ajung in situatia de a repara un samsung. Probabil de aici se desprinde o concluzie. In final , doresc sa reamintesc: CELE DE MAI SUS SANT PARERI STRICT PERSONALE, poate alti useri, au pareri cu totul opuse celor exprimate de mine mai sus, sa fie sanatosi si eu de asemenea. :drinkers: :partyman: :smt030 :bere: :crazy: :puke: :smt015

Link spre comentariu

Vezi putin asta:

http://peripherals.consumerelectronicsn ... p?id=36134

si asta:

http://www.pcworld.ro/?page=node&id=4563

Cred ca-i cea mai performanta serie de monitoare TFT , Samsumg.

Mare lucru daca nu-mi iau si eu modelul de 19`, mai ales ca are rezultate extrem de bune in jocuri, desii timpul de raspuns este dat in standardul gray to gray. :supz: :supz: :drinkers: :partyman: :smt006 :smt006

Link spre comentariu

am un LCD samsung d1 7 ce-i drept,merge impecabil, se vede ff bine, nu a facut nici un fel de probleme si iti recomand aceasta marca, cred parca (nu-s sigur) ca samsung e acum si liderul mondial de panel-uri tft

Link spre comentariu

Sory ca ma bag in discutie dar TFT-uri samsung am vazut cele mai multe cu pixeli morti.Iar ca si ecrane LCD-TFT predomina LG-urile care dupa parerea mea sunt mai bune decat Samsung si nici nu prea am vazut cu pixeli morti.Apropo fac service numai de monitoare si mi-au trecut prin fata o sumedenie de marci si tipuri de monitoare.

Link spre comentariu

Sory ca ma bag in discutie

Pai foarte bine ca "te bagi in discutie".Tocmai asta e si ideea ca sa vad cat mai multe pareri....Legat de pixelii morti....voi merge la firme care accepta la cumparare daca monitorul ales are pixeli morti sa-mi tot aduca altul pana cand nu mai are ...Monitoarele Tft se strica?...cand se strica mai sunt reparabile..banuiesc ca sunt cu piese smd toate ...

am un LCD samsung d1 7 ce-i drept, merge impecabil, se vede ff bine, nu a facut nici un fel de probleme si iti recomand aceasta marca

Se vede foarte bine nu ma satisface..faptul ca o marca e buna in general nu insemna ca un model nu poate fi cu probleme si invers..Eu caut un model foarte bun ...cele scrise le-am ales pentru ca respecta ceea ce doresc eu...si se gasesc :smt003 in oferte Din pacate nu stiu multe despre ele...nu l-eam vazut personal am citit doar review-uri care m-au zapacit si mai rau..
Link spre comentariu

singurul lcd care merita cumparat la ora actuala -

este urmatorul - pacat ca nu se gaseste in romania

http://www.tomshardware.com/2005/11/17/ ... d_monitor/

nu este tn - este un pva si este singurul lcd care este aproape linear in toate nuantele de culoare la raspunsul in timp .

poate reda 60 fps fara a oscila si a depinde de culorile afisate .

cred ca in maxim 2 3 luni o sa il avem si noi in magazine -

samsung 930b este foarte discutat - eu consider ca este foarte prost -

exista pe site-ul computergames la hardware o intreaga dezbatere .

si eu ma gindeam tot la 930b - dar bine ca am aflat mai multe despre el inainte sa fac marea prostie sa il cumpar - mai ales ca din cite observ astia i-au crescut pretul intre timp .

Link spre comentariu

In privinta monitoarelor TFT cu pixeli morti la noi este cam ciudat pentru ca aproape toate firmele care vand asa ceva iti schimba monitorul la garantie numai daca are peste 3 pixeli morti,altele la 5 pixeli deci trebuie sa vezi cum suna garantia de unde-l cumperi sa nu ai surprize dupa.Si iti recomand daca e sa-ti cumperi cu panel(ecranul LCD) LG deoarece foarte rar am vazut pixeli morti la ele.Acum ce sa zic mai depinde si de norocul fiecaruia.Poti sa cumperi de pilda un no-name si sa mearga bine mersi fara probleme sau un Samsung sau orice altceva care te multumeste pe tine.In privinta reparatului sunt intr-adevar lucrate numai smd dar se fac relativ usor daca ai ceva experienta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări