SirRoger Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Unde as putea gasi un element de incalzire pentru un letcon de la o statie weller wss80?Va multumesc.Imi cer scuze daca am postat aiurea. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Banuiesc ca VSS80 este statia de lipit.Letconul are un alt cod.Este trecut pe partea metalica rotunda .Spuneti ce scrie acolo. Link spre comentariu
SirRoger Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Banuiesc ca VSS80 este statia de lipit.Letconul are un alt cod.Este trecut pe partea metalica rotunda .Spuneti ce scrie acolo.Intr-adevar WSS80 e statia.Pe letcon scrie asa:24~ , 80W, WH-80 , WellerElementul are 4 fire: 2 izolatie rosie si 2 cu izolatie albastraIntre cele 2 albastre am 111 ohmi dar intre cele 2 rosii (cred ca sunt terminalele rezistentei de incalzire) nu am nimic...Banuiesc ca e arsa. Nici ledul de pe panou nu se aprinde cu toate ca triacul si celelalte componente sunt ok. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Cred ca este ceva model mai vechi.Acum modelul mai nou de 80w este WSP80.Cred ca va trebui sa va luati alt letcon complet.Daca va ajunge de 50W este cu codul LR21 si asta se gaseste si pe componente adica rezistenta si termocupla separat.Studiati si vedeti ca va convine. Link spre comentariu
SirRoger Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Iti multumesc foarte mult de info. O sa vad ce pot gasi. Link spre comentariu
walyd Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Buna dimineataputeti achizitiona ori ce componenta de la firma ARC din Brasov,dar au preturi destul de mari sau vedeti la conexelectronic bucurestiCu stima YO6FXKValeriu Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Cred ca Farnellul au preturi mult mai bune ca cei de la Brasov ,problema este ca letconul cautat de coleg nu se mai fabrica fiind generatie veche. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum