Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul T Con 400WHC8LV1.3 probleme

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Este vorba de tv LCD Samsung model LE40M71BX/XEHechipat cu modulul respectiv.Stie cineva cum repara baietii pe internet acest tip de modul?Am ceva idee care am incercat si eu dar nu tine mult.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• trinetservice

1

• ncs_ctln

1

• attilaa0

1

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator strutu

Buna ziua.

Vand acest modul nou nout cu factura Samsung Romania.

Eu am dat pe el in jur de 700 ron.

Am modulul T Con 400WHC8LV1.3 nou cumparat pentru televizorul LE40M71B, de la Samsung Romania in anul 2010.

Am comandat acest modul dar pana mi-au adus modulul am cumparat altul din germania si nu am gasit intelegere in romania sa nu-l mai platesc deoarece l-au adus dupa 3 luni si nu in 3 saptamani cum mi-au spus initial.

Mi-au motivat intarzierea prin faptul ca acest modul nu se mai fabrica si ca au "adus modulul pentru mine de la capatul lumii"

Adevarul este ca acest modul nu se mai fabrica dar a durat prea mult sa-l aduca.

Pretul de vanzare este de 550 ron.

Cine-l cumpara o sa primeasca si instructiuni cu ce tebuie sa faca pentru ca acest modul sa nu se mai strice deoarece chiar daca inlocuiesti modulul cu unul nou el se va arde dupa 1-2 ani.

(instructiuni de la service Samsung din Germania)

Televizorul pentru care a fost comandat functioneaza si acum cate 12-14 ore pe zi fara probleme.

Garantie 6 luni daca montarea modulului se face in fata mea, deoarece nu vreau sa-l arda omu la montare si sa vina cu el in brate si sa-mi ceara banii inapoi pe motiv ca a fost defect.

Dau garantia asta deoarece atat am primit pentru el de la Samsung.

dan

tel. 0788612557 (Vodafone)

[email protected]

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Se repara acest modul, aceasi problema ca si laptop-urile cu chipset video dezlipit si este nevoie de aceasi aparatura pentru a efectua repararea pe termen lung. Va pot ajuta cu repararea acestui modul.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Se repara acest modul, aceasi problema ca si laptop-urile cu chipset video dezlipit si este nevoie de aceasi aparatura pentru a efectua repararea pe termen lung. Va pot ajuta cu repararea acestui modul.

eu am incercat un reflow la chipul Altera de pe Tcon,am folosit o masina copie Achi IR pRO si pasta Amtech, am mers pe ultima treapta in 215 gradea tinut cam 3 zile apoi a aparut defectul initial(solarizare pe rosu)eu inclin sa cred ca este vorba de foliile de pe display si driverul lateral superiorare cineva corespondenta pinilor pentru acest panel?
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări