Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tutorial Service GSM

Vizitator Laur91

Postări Recomandate

Vizitator Laur91

Daca m-ar putea ajuta cineva cu niste linkuri /tutoriale despre cum ai putea invata sa-ti repari singur telefonul , v-as fi recunoscator ( n-am prea fost multumit cu serviciile celor de la service )Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

3

• stefanstudio

1

• AndreiIr

1

Nu e chiar asa usor ceea ce vrei tu (de asta nici nu ai fost multumit..pt ca au aparut service gsm peste noapte)!Ai nevoie de scule multe..care necesita bani..boxuri pt resoftare/decodare..!

Link spre comentariu
Vizitator Laur91

Intr-adevar necesita multe echipamente dar eu nu intentionez sa-mi deschide service ci sa ma pricep si eu k o platforma pentru teste pot sa-mi cumpar. De aceea zic poate stie cineva niste LINKURIEu am un nokia 3600 slide si i-am schimbat recent display-ul tot cu unul original ( asa sustine cel de la service). Si de atunci imi consuma bateria de 2 ori mai repede. Am luat alt acumulator si la fel se intampla , iar de la service mi s-a zis ca nu are nici o problema desi eu i-am spus ca poate noul Display are un consum mai mare.Intrebarea e, poate fi asta cauza ?

Link spre comentariu

Intr-adevar necesita multe echipamente dar eu nu intentionez sa-mi deschide service ci sa ma pricep si eu k o platforma pentru teste pot sa-mi cumpar. De aceea zic poate stie cineva niste LINKURIEu am un nokia 3600 slide si i-am schimbat recent display-ul tot cu unul original ( asa sustine cel de la service). Si de atunci imi consuma bateria de 2 ori mai repede. Am luat alt acumulator si la fel se intampla , iar de la service mi s-a zis ca nu are nici o problema desi eu i-am spus ca poate noul Display are un consum mai mare.Intrebarea e, poate fi asta cauza ?

Se poate ca LCD-ul sa nu fie original (o fi calitatea A) si atunci e posibil sa creasca putin consumul(diferenta apare de la ledurile care ilumineaza lcd)..dar ce spui tu ca o consuma de 2 ori mai repede deja e prea mult! Chiar o sa fac ceva teste sa vad cat consuma un tel cu lcd original si cat consuma cu un lcd calitatea A..daca este vreo diferenta!
Link spre comentariu

eu am un tel care sa inchis la munca probabil dela baterie si lam bagat la incarcat si nu sa mai aprins dece oare cred ca nu se incarca adica sunt sigur de asta nu mai am aparat bun de masura dar pun propriul aparat (limba)pe lamelele de unde se conecteaza bateria si nu simt 3,5 v ci aprox 1- 1,5 v insuficient sa incarce bateria mentionez ca nu am deunde lua alta baterie de proba e posibil ca la alimentare sa aibe o dioda sau un c ars? chiar daca e asa nu le pot schimba la cat de mari sunt abea le vad

Link spre comentariu
Vizitator Laur91

Verifica totusi daca ai acelasi imei la telefon

Din pacate abia acum m-am uitat care e codul meu IMEI...djdansmart te rog sa-mi spui si mie in cazul in care faci testul care e rezultatul si daca pot sa-mi dau seama ce fel de display amVa multumesc
Link spre comentariu

Verifica totusi daca ai acelasi imei la telefon

Din pacate abia acum m-am uitat care e codul meu IMEI...djdansmart te rog sa-mi spui si mie in cazul in care faci testul care e rezultatul si daca pot sa-mi dau seama ce fel de display amVa multumesc
NU prea iti poti da seama..ar trebui sa desfaci telefonul si sa vezi ce lcd e..daca e original sau coipie..oricum tu nu stiu daca poti sa faci diferenta!
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator marian79bz

in general service gsm peste noapte se fac mare magari.se schimba placi de baza,componente,sau mai rau se dau telef moarte soft in loc de cele originale si se zc ca au murit in procesul de realizare soft,etc,,cunosc pt ca am cunostintze care au acest obicei.. :bataie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări