Vizitator livacana Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Buna ziua.Am un monitor LG si imaginea este doar alba. Am verificat cablu, condensatorii nu par umflati!Aveti vreo idee ce poate fi? Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 "Imaginea" este de fapt iluminarea LCD_ului, adica ,functioneaza doar invertorul si CCFL_urile,in rest ...kaput. Du'l la ... service. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 la mine la un laptop mai vechi aveam aceas problema uitanduma cu atentie pe acolo am depistat banda flex (cablu care duce la lcd )era defecta era undeva ciupita cam 1,5 mm nici nu iti dadeai seama dar la dv daca este monitor cred ca e cu fire nu cu banda flex oricum ideea e ca lcd ul nu primeste semnal deloc nici macar din placa interna a monitorului daca defectiunea nu este une de acest gen sau ceva mai simplu ,si este o defectiune la procesor monitorului sau ceva bucurativa de faptul ca va satisfacut nevoile o perioada mai scurta sau mai lunga de timp CA E GATA Link spre comentariu
Vizitator livacana Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 O sa il duc la un serviceMultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum