Vizitator yo_berzebut Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 buna ziua, am si yo o statie electronica industriala model as 2050 si am o problema cu un canal,mai precis, scoate un zgomot ciudat ,dupa care se incalzeste bobina la dif,si incepe sami scoata un fum gros,pe boxa. dif nu se arde,lam verificat cu aparatu de masura,si lam probat pe celalat canal.am duso la cineva si mia zis cae o problema cu priza mediana la tipul asta de statie,si as avea 2 solutii . ori sa refac trafu, cica ar fi o problema cu bobina de filtraj... sau sa inlocuiesc placile de amplificare ,,cu unele fara priza mediana ,pt a nu mai folosi trafu si pt filtraj. as dori va rog din tot sufletu sami spuneti ce ar tre sa fac, daca se mai poate repara, care ar fi solutia optima,pt ca imi place extraordinar cum reda sunetul,aceasta statie.tre sa va spun ca nu prea le am cu electronica,dar vreau sa fac statia asta, sau daca nu renteaza so vand asa.daca e cineva care poate sa o faca, vb. . id mess yo_berzebut, sau postati aici, va multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 woouu... am orbit! Omule foloseste si tu enter cate odata, cand termini cate o idee...sau cand simti nevoia!Era suficient sa postezi intr-un sigur loc! So topic closed aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate