KTM Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Buna ziua!Vreau sa cumpar un laptop cu una dintre urmatoarele placi video, GeForce GT 525M 1GB sau ATI Radeon HD 5650 1GB si as dorii sa stiu care este mai fiabila?Cei care au avut probleme cu ele sau cei care nu au avut si le au demult....Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Va salut ! Eu va recomand urmatoarea placa video ATI Radeon HD 5650 1GB Am si eu tot o placa video ATI Radeon si sunt foatre multumit de ea.Succes ! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Si eu tot pe ATI as merge. Este cu foarte putin in urma GT525M (diferenta e neglijabila) si consuma cu 6W mai putin, deci merge mai rece si tine mai mult bateria. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 889.0.html http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobili ... 697.0.html Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Stima! Multumesc pentru raspunsuri si mai astept si altele..... Am pus intrebarea asta pentru ca dintr-un service mi-a spus ca se intorc multe Nvidia la garantie. Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Va salut ! Pai asa si este ca placile video Nvidia sunt cam slabute,adica ma refer ca se incalzesc mai tare de cat este normal,aveam eu o placa video Nvidia care ajungea si la 70-80 grade,dar normal se bloca pc-ul,mai ales pe jocuri cand mai juca sora mea cea mica,dar asa erea si normal ca sa blocheze.Succes ! Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Stima!E bine de stiut pentru cine vrea o placa fiabila.Multumesc! Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Stima! O parere despre acest laptop? SAMSUNG R538 Laptop Samsung R538 cu procesor Intel® CoreTM i3-380M 2.53GHz, 3GB, 500GB, ATI Mobility HD5470 512MB Nu dau un link anume sa nu fac reclama.... Multumesc! Link spre comentariu
alexutu Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 ati mai bun ca nvidia, ca o chestie interesanta cele mai bune scoruri sunt date de procesoare intel in combinatie cu placi video facute de amd, adica ati... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Buna seara ! Da acest laptop SAMSUNG R538 este bun, puteti ca sa-l luati vi-l recomand.Succes !!! Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Stima!Am nevoie pentru un film,sa ascult muzica.....Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Buna seara ! Pai daca il folositi acest laptop SAMSUNG R538 mai mult pe filme si pe muzica,atunci este foarte bun acest laptop,dar cred ca din acestea 3 gb ram o sa va ia 512 mb placa video din ram,dar ori si cum va ramane destul si ram,dar sa fiti foarte atent cum formatati baterie de la el,pentru ca sa va tina vreo 3-4 ore sa nu aveti probleme cu bateria,faceti asa cum scrie in acel manual dat la laptop.Eu va recomand ca sa faceti in felul urmator: cand il luati acest laptop sa-l lasati sa se descarce bateria de tot,iar dupaia sa-l lasati 12 ore in priza la incarcat,a si acest lucru trebuie facut de 3 ori si nu o sa aveti probleme cu bateria asa usor,normal daca nu este ia defecta de noua.Mult Succes ! Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Am inteles ca cele noi nu se mai formateaza,vin direct formatate....Nu este asa?Si cel pe care il iau are 4 Gb ram,placa video este dedicata nu integrata,si nu cred ca ia din memoria ram. Placa video este asta: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobili ... 698.0.html Stima! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Eu va recomand ca sa faceti in felul urmator: cand il luati acest laptop sa-l lasati sa se descarce bateria de tot,iar dupaia sa-l lasati 12 ore in priza la incarcat,a si acest lucru trebuie facut de 3 ori si nu o sa aveti probleme cu bateria asa usor,normal daca nu este ia defecta de noua.Asa trebuia procedat cu vechii acumulatori ni-cd si ni-mhLitiul nu are nevoie de regimul astaPractic acumulatorul trebuie incarcat la 50% si pus la pastrare asa. Din cand in cand trebuie readus la 50% (ca se autodescarca).Acumulatorul trebuie tinut intr-un loc racoros Link spre comentariu
alexutu Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 daca nu folositi pt jocuri sau grafica si vreti fiabilitate, va recomand un laptop cu placa video integrata, au un consum mai mic de curent,cipseturile se incing mai putin, si de aici si rezistenta mai mare in timp,mergeti pe un proc intel ,chiar i3.placa video aveti nevoie decat daca sunteti cu jocuri sau lucrati grafica, nu e rentabil sa va luati unul cu placa video buna si sa no folositi.plus de asta riscul de defectiune e mai mare, multe dintre placile video avand un consum mare si o temperatura de asemenea mare chiar in idle, plus ca solutile de racire pt un laptop nu sunt comparabile cu cele de desktop, nici performantele. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 nu e rentabil sa va luati unul cu placa video buna si sa no folositi.Nici sa iti iei cu video integrata intel si sa nu o poti folosi la nimic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum