Den Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Desii anunt cam tarziu (de fapt de 10minute ne-am hotarat),maine o sa fim un grup de 4 persoane care refacem traseul,dar spre alta directie.. Asta e... Link spre comentariu
Den Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Ultima zi de aprilie..cred ca au fost multe avalanse in zona dupa nr. de brazi uscati http://i126.photobucket.com/albums/p116/Deniedzone/DSC03306.jpg Link spre comentariu
sin Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Mie imi plac muntii numai vara, eventual spre toamna cand se nuanteaza o multitudine de culori...in general ador sa merg pe creste, dar si padurea iti ofera in afara de racoare, privelisti extraordinare prin arborii diversi...Multumim pt. pozele frumoase prin intermediul carora toti iubitorii de munte avem fiecare cate ceva de rememorat si in continuare ture faine pe carari insorite... Link spre comentariu
ratza Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Aşa-mi plăceau şi mie, pînă am mers prima dată iarna. La colţari şi piolet vezi privelişti pe care nu le vede oricine. Link spre comentariu
Vizitator balancristi Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Am facut si eu traseul Jepii Mici acum 4 ani si sincer a fost super.Am reusit sa ajung pana la Vf.Omu in 6 ore intense Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum