Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptor monitor lcd

Vizitator lauvls

Postări Recomandate

Vizitator lauvls

am nevoie de un mic ajutor si sper sa ma ajute cineva.am cumparat un lcd secand dar fara adaptor.pe intrarea din momnitor a adaptorului scrie 12v 4 A. am facut rost de un adaptor 12v 1,5 A .ledul la monitor se aprinde iar pe monitor se vede foarte slab sigla cu no signal timpt de o sec iar apoi se obs doar daca te uiti foarte foarte atent.se intampla din cauza amperajului adaptorului? sau are el probleme?multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• leoncris

2

• nel65

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da,adaptorul e mult prea slab! De la 1,5A la 4A e cale lunga. De obicei consuma cam 2A in mod continuu,dar e posibil sa aiba varfuri mai mariInsa poti alimenta monitorul direct din sursa PCului :da

Link spre comentariu
Vizitator lauvls

Da,adaptorul e mult prea slab! De la 1,5A la 4A e cale lunga. De obicei consuma cam 2A in mod continuu,dar e posibil sa aiba varfuri mai mariInsa poti alimenta monitorul direct din sursa PCului :da

mersi mult.m-ai scutit de ceva banuti.o seara buna
Link spre comentariu
Vizitator lauvls

Cu placereAtentie,ca s-ar putea opri PCul cand conectezi monitorul,asa ca opreste PCul,conecteaza monitorul si apoi da-i drumulSucces!

inca ceva ca nu prea inteleg.cum il alimentez la sursa la pc?
Link spre comentariu
Vizitator lauvls

mai revin cu o intrebare.am facut rost de un adapor de 12 V 3,3 A. dar tot aceleasi sintome. trebuie neaparat ca adaptorul sa aiba 4 A cat scrie pe monitor sau monitorul nu functioneaza. inca nu am incercat la pc deoarece nu sunt acasa. si nu as vrea sa il mai car degeaba acasa daca nu functioneaza. multumesc anticipat!!!

Link spre comentariu
Vizitator lauvls

Ti-am zis ca deobicei consuma cam 2A...deci ai putea sa-l probezi,sunt sanse mari sa mearga

nu merge nici cu 3,3 a. tot asa se vede timp de o secunda sigla cu no signal si apoi i se aprinde ledul galben ca si cum ar intra in stand by. deci nu merge...pot sa il arunc. mersi mult
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări