Vizitator lauvls Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 am nevoie de un mic ajutor si sper sa ma ajute cineva.am cumparat un lcd secand dar fara adaptor.pe intrarea din momnitor a adaptorului scrie 12v 4 A. am facut rost de un adaptor 12v 1,5 A .ledul la monitor se aprinde iar pe monitor se vede foarte slab sigla cu no signal timpt de o sec iar apoi se obs doar daca te uiti foarte foarte atent.se intampla din cauza amperajului adaptorului? sau are el probleme?multumesc anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Da,adaptorul e mult prea slab! De la 1,5A la 4A e cale lunga. De obicei consuma cam 2A in mod continuu,dar e posibil sa aiba varfuri mai mariInsa poti alimenta monitorul direct din sursa PCului Link spre comentariu
Vizitator lauvls Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Da,adaptorul e mult prea slab! De la 1,5A la 4A e cale lunga. De obicei consuma cam 2A in mod continuu,dar e posibil sa aiba varfuri mai mariInsa poti alimenta monitorul direct din sursa PCului mersi mult.m-ai scutit de ceva banuti.o seara buna Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Cu placereAtentie,ca s-ar putea opri PCul cand conectezi monitorul,asa ca opreste PCul,conecteaza monitorul si apoi da-i drumulSucces! Link spre comentariu
Vizitator lauvls Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Cu placereAtentie,ca s-ar putea opri PCul cand conectezi monitorul,asa ca opreste PCul,conecteaza monitorul si apoi da-i drumulSucces!inca ceva ca nu prea inteleg.cum il alimentez la sursa la pc? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Pai de la o mufa molex. Negru e - ,iar galbenul e +12V Link spre comentariu
Vizitator lauvls Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 mai revin cu o intrebare.am facut rost de un adapor de 12 V 3,3 A. dar tot aceleasi sintome. trebuie neaparat ca adaptorul sa aiba 4 A cat scrie pe monitor sau monitorul nu functioneaza. inca nu am incercat la pc deoarece nu sunt acasa. si nu as vrea sa il mai car degeaba acasa daca nu functioneaza. multumesc anticipat!!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Ti-am zis ca deobicei consuma cam 2A...deci ai putea sa-l probezi,sunt sanse mari sa mearga Link spre comentariu
Vizitator lauvls Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Ti-am zis ca deobicei consuma cam 2A...deci ai putea sa-l probezi,sunt sanse mari sa mearganu merge nici cu 3,3 a. tot asa se vede timp de o secunda sigla cu no signal si apoi i se aprinde ledul galben ca si cum ar intra in stand by. deci nu merge...pot sa il arunc. mersi mult Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Posibil sa fie defect monitorul.L-ai probat cand l'ai cumparat ? Link spre comentariu
Vizitator lauvls Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Posibil sa fie defect monitorul.L-ai probat cand l'ai cumparat ?nu l-am probat,l-am loat dintr-un targ secand.mersi Link spre comentariu
nel65 Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 in cazul asta te-ai invartit de niste invertoare pentru lampi Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 sau , dece nu , de ... lampa.Oricum ,incepe cu sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum