Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cateva poze cu atelierul meu

almarghi

Postări Recomandate

Lasand la oparte unele amanunte - sa le spunem nesemnificative - atelierul pare unul profesional. Oricum priceperea organizatorului se distinge fara echivoc. Aspectele privind aparenta lipsa de ordine sugereaza dimpotriva faptul ca atelierul este utilizat in mod curent si nu este doar un hobby de duminica. Asadar nu ai motive sa te scuzi.

Pe unul dintre rafturi, intr-una dintre poze, se pot vedea doua roti dintate conice. Daca acestea sunt realizate in acest atelier, atunci se poate vorbi despre un meserias in toata regula.

Exista si un aspect negativ, pe care l-am lasat la urma. Ai atasat cateva poze alandala, intoarse cu 90 de grade, iar una - se pare - chiar postata de-andoaselea (masina de spalat, este cu rotile in sus) Atentie pe viitor la acest aspect. Deoarece ai postat imaginile pe un website de cher-are, chestiunile le poti remedia singur, apdatand imaginile cher-ate - si te rog sa o faci in cel mai scurt timp.

Altminteri Toate Bune!

am reusit sa indrept pozele.

Editat de ola_nicolas: Am vazut. Este ok, dar nu trebuia sa-mi citezi toata postarea. Erau suficiente cateva cuvinte semnificative. Probabil ca ai sa inveti cu timpul :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• almarghi

11

• mihaighe

4

• Dan57

4

• en

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc,almarghi! :aplauze Daca o sa vii mai des, in mod sigur se va ivi ocazia sa fii de folos celor pasionati care se afla in impas. Si trebuie sa-i spun ca dealungul anilor, pe acest forum s-au gasit useri cu experienta care sa ma ajute sa depasesc momentul si sa nu ma inec...ca romanul la mal. :rade:

Link spre comentariu

Multumesc,almarghi! :aplauze Daca o sa vii mai des, in mod sigur se va ivi ocazia sa fii de folos celor pasionati care se afla in impas. Si trebuie sa-i spun ca dealungul anilor, pe acest forum s-au gasit useri cu experienta care sa ma ajute sa depasesc momentul si sa nu ma inec...ca romanul la mal. :rade:

cu placere, oricand ai nevoie
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

revin cu cateva poze din celalalt atelier, cel de electronice...bineinteles ca biroul a fost "aranjat" pentru poza. de obicei nu sunt toate aparatele pe masa si e multa dezordine...dar, abia astept sa reiau activitatea la mecanice...

post-18733-139829414237_thumb.jpg

post-18733-139829414243_thumb.jpg

post-18733-139829414248_thumb.jpg

Link spre comentariu

revin cu cateva poze din celalalt atelier, cel de electronice...bineinteles ca biroul a fost "aranjat" pentru poza. de obicei nu sunt toate aparatele pe masa si e multa dezordine...dar, abia astept sa reiau activitatea la mecanice...

Pe masa parca vad o pipa-sa nu spui ca fumezi pipa :speriat
Link spre comentariu

rar, dar ... :jytuiyu

Nu este o dojana ci mai degraba o mirare/admiratie ,am incercat si eu dar am ramas la LM.In momente de concentrare sau de stres mai fac cate o pauza de tutun si mintea mi se limpezeste.
Link spre comentariu

eu asa am reusit sa ma las de fumat...de la un moment incolo n-am mai avut voie sa fumez in casa, :bataie , apoi nici pe balcon :aut: asa ca a trebuit sa schimb...acum, pentru ca fumez rar, am voie iar in casa :dans: ideea e ca nu mai fumez aproape de loc si ma simt MINUNAT :101

Link spre comentariu

...ideea e ca nu mai fumez aproape de loc...

Dupa dilema "a fuma", sau "a nu fuma", banuiesc ca ai o varsta intre 30 si 40 de ani. Asta este varsta cea mai favorabila lasatului de fumat. Vointa inseamna insa sa nu mai conjugi verbul a fuma, decat la negativ, adica "a nu fuma". Din cate spui fumezi foarte rar. Ce anume te opreste sa nu mai fumezi de loc? Eu m-am lasat de fumat la varsta de 33 de ani, dupa ce am fumat (mai mult, sau mai putin) 15 ani. De atunci nu incetez sa-mi para rau ca am fumat chiar si atat de "putin". Diferenta - ca sanatate - este foarte mare. Fumatul a accelerat si agravat o bronsita cronica pe care o am inca din copilarie. In cei 24 de ani in care nu am mai fumat de loc, aceasta afectiune s-a estompat. Ii mai simt prezenta doar din cand in cand, in conditii foarte aspre de vreme. Nu foarte mica, este insa si economia de bani. Nu cred ca m-as fi descurcat cu cheltuielile legate de hobby-urile mele, daca as mai fi continuat sa fumez.
Link spre comentariu
Dupa dilema "a fuma", sau "a nu fuma", banuiesc ca ai o varsta intre 30 si 40 de ani.......

Din pacate trebuie sa mai adaugi vreo 10...

Ce anume te opreste sa nu mai fumezi de loc? ........

Fumez maxim un pachet de tutun pe an, asa ca poti spune ca m-am lasat de tot. Problema e prietenul meu de le Sebes cu care ma vad de 2-3 ori pe an. Atunci dezbatem chestii si ma apuca amocul...

Nu foarte mica, este insa si economia de bani.

sunt total de acord. oricum i-am facut unui alt prieten socoteala ca fumeaza un Logan pe an si s-a lasat si el. (Logan insa nu si-a luat)

Link spre comentariu

Eu m-am lasat de fumat la varsta de 33 de ani, dupa ce am fumat (mai mult, sau mai putin) 15 ani. De atunci nu incetez sa-mi para rau ca am fumat chiar si atat de "putin". Diferenta - ca sanatate - este foarte mare. Fumatul a accelerat si agravat o bronsita cronica pe care o am inca din copilarie. In cei 24 de ani in care nu am mai fumat de loc.

Felicitari, pentru lasat dar aici sunt (se pare) sef. Am fumat 22 de ani foarte multe si tari tigari (pe vremea aia erau) si pot spune ca am peste 23 de ani de cand m-am lasat si nu am mai fumat vre-o tigara. Pentru "tanarul" care mai fumeaza cate o pipa...am tigari de foi din Cuba (de la mama lor), miros ca lumea dar nu merita sa mai incerc, eu spun ca merita sa renunti si la acea "pipa" anuala. Si pentru toti, sarbatori fericite. :pandaci
Link spre comentariu

...Felicitari, pentru lasat dar aici sunt (se pare) sef. Am fumat 22 de ani foarte multe si tari tigari (pe vremea aia erau) si pot spune ca am peste 23 de ani de cand m-am lasat si nu am mai fumat vre-o tigara...

Probabil ca te-ai apucat de fumat foarte devreme - pe la 12 ani. Eu m-am apucat dintr-o mare prostie la varsta de 18 ani, dupa ce trecusem de adolescenta.Sarbatori fericite!
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator

Nu stiu cui se adreseaza interventia anterioara. Cred ca colegul @chinezu_cata2000 ar trebui sa fie mult mai coerent in toate textele aduse in atentia colectivitatii. Mai mult decat atat, constat inca odata ca intervine offtopic in diferite subiecte. Respectul pentru partenerii de discutie, ne obliga sa fim pe cat se poate mai "la obiect", adica sa facem referiri doar in legatura cu subiectul in discutie. In cazul de fata, acesta este atelierul personal al colegului @almarghi. Nu neg ca exista si mici devieri mai mult sau mai putin interesante de la subiect, insa acestea sunt de regula acceptate in mod mutual de catre marea majoritate a participantilor la discutii, iar uneori pot fi chiar instructive - apropos de postarile offtopice de mai sus, privind fumatul. Daca cineva le considera insa deplasate sau nedorite, atunci le voi sterge deindata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări