almarghi Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Iata cateva poze cu atelierul meu Din pacate sunt cam alndala. Nu am reusit sa le schimb ordinea... CATEVA SCULE DE TAIAT STRUNGUL POLIZORUL STRANS PENTRU ECONOMIE DE SPATIU POLIZORUL GATA DE FOLOSIT. ADAPTARE PENTRU MARIREA PRECIZIEI FREZA DULAPUL DE SUS ALTA SCULA DE TAIAT APARATUL DE SUDURA MASINA DE SPALAT SCULA DE RIDICAT MANUAL SCULA DE RIDICAT ELECTRIC SCULE DE MASURAT SCULA DE INDOIT SCULA DE GAURIT SCULA DE CARAT SCULA DE ASCULTAT DE AICI VINE PUTEREA O PARTE DIN MATERIALE ATELIERUL http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/ATELIERUL.jpg ALTA VEDERE http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/ATELIERUL2.jpg AER http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/AERE.jpg DE AICI VINE TRIFAZICUL http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/TRIFAZICUL.jpg Link spre comentariu
en Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Sa fii sanatos si sa te bucuri de atelierul tau pana la adanci batraneti! Ai un atelier pe cinste!! Dar nu inteleg de ce nu vii mai des p-aici si sa impartasesti din experienta ta, ca sigur ai de unde sa dai. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Frumos si bine dotat,vad ca ai cam de toate . Link spre comentariu
radu cnc Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Salut, Un atelier foarte bine dotat cu utilaje care par noi, vad ca ati bagat multi bani in atelier.La ce dotare aveti cam ce lucrari executati?Macaraua hidraulica la ce o folositi?Cu stima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Lasand la oparte unele amanunte - sa le spunem nesemnificative - atelierul pare unul profesional. Oricum priceperea organizatorului se distinge fara echivoc. Aspectele privind aparenta lipsa de ordine sugereaza dimpotriva faptul ca atelierul este utilizat in mod curent si nu este doar un hobby de duminica. Asadar nu ai motive sa te scuzi.Pe unul dintre rafturi, intr-una dintre poze, se pot vedea doua roti dintate conice. Daca acestea sunt realizate in acest atelier, atunci se poate vorbi despre un meserias in toata regula.Exista si un aspect negativ, pe care l-am lasat la urma. Ai atasat cateva poze alandala, intoarse cu 90 de grade, iar una - se pare - chiar postata de-andoaselea (masina de spalat, este cu rotile in sus) Atentie pe viitor la acest aspect. Deoarece ai postat imaginile pe un website de cher-are, chestiunile le poti remedia singur, apdatand imaginile cher-ate - si te rog sa o faci in cel mai scurt timp.Altminteri Toate Bune! Link spre comentariu
Vizitator sf117 Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Felicitari pentru atelier!Ai cam tot ce iti trebuie! Si eu as fi interesat sa vad ce lucrari faci....sa ne prezinti si noua din proiectele tale.Multa bafta! Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Din cate imi imaginez este un atelier OK, dar eu nu vad nici o poza. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 @Dan 57,Eu le vad,asa ce de la tine e ceva cu calculatorul. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 @Dan 57,Eu le vad,asa ce de la tine e ceva cu calculatorul.Nu cred deoarece vad toate celelalte poze, aici imi apare ceva de genul:CATEVA SCULE DE TAIATImagineSTRUNGULImaginePOLIZORUL STRANS PENTRU ECONOMIE DE SPATIUImaginecrezi ca e ceva la calculator? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 E de la net!Apasa pe butonul "citeaza" al mesajului cu poze si copiaza manual linkurile de la poze intr-o noua fereastra Link spre comentariu
petru_f Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Se vad ,asa ca fa ce a spus staff-ul Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 E de la net!Apasa pe butonul "citeaza" al mesajului cu poze si copiaza manual linkurile de la poze intr-o noua fereastra Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
almarghi Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Salut, Un atelier foarte bine dotat cu utilaje care par noi, vad ca ati bagat multi bani in atelier.La ce dotare aveti cam ce lucrari executati?Macaraua hidraulica la ce o folositi?Cu stima.Salut,fac mici lucrari de mecanica fina. depanez aparatura de filmare.Macaraua hidraulica este pentru protectia spinarii Link spre comentariu
almarghi Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Felicitari pentru atelier!Ai cam tot ce iti trebuie! Si eu as fi interesat sa vad ce lucrari faci....sa ne prezinti si noua din proiectele tale.Multa bafta!salut,o sa pun la iarna poze cu realizari. deocamdata mai am una alta de facut cat tine vremea bunicica ... Link spre comentariu
almarghi Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Sa fii sanatos si sa te bucuri de atelierul tau pana la adanci batraneti! Ai un atelier pe cinste!! Dar nu inteleg de ce nu vii mai des p-aici si sa impartasesti din experienta ta, ca sigur ai de unde sa dai. o sa incerc sa dau mai des pe aici. Recunosc ca vin cam rar, dar oricum daca ai ceva de intrebat, as fi bucuros sa raspund. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum