Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cateva poze cu atelierul meu

almarghi

Postări Recomandate

Iata cateva poze cu atelierul meu

Din pacate sunt cam alndala. Nu am reusit sa le schimb ordinea...

CATEVA SCULE DE TAIAT

Posted Image

STRUNGUL

Posted Image

POLIZORUL STRANS PENTRU ECONOMIE DE SPATIU

Posted Image

POLIZORUL GATA DE FOLOSIT.

Posted Image

ADAPTARE PENTRU MARIREA PRECIZIEI

Posted Image

FREZA

Posted Image

DULAPUL DE SUS

Posted Image

ALTA SCULA DE TAIAT

Posted Image

Posted Image

APARATUL DE SUDURA

Posted Image

MASINA DE SPALAT

Posted Image

SCULA DE RIDICAT MANUAL

Posted Image

SCULA DE RIDICAT ELECTRIC

Posted Image

SCULE DE MASURAT

Posted Image

SCULA DE INDOIT

Posted Image

SCULA DE GAURIT

Posted Image

SCULA DE CARAT

Posted Image

SCULA DE ASCULTAT

Posted Image

DE AICI VINE PUTEREA

Posted Image

O PARTE DIN MATERIALE

Posted Image

ATELIERUL

http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/ATELIERUL.jpg

ALTA VEDERE

http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/ATELIERUL2.jpg

AER

http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/AERE.jpg

DE AICI VINE TRIFAZICUL

http://i1133.photobucket.com/albums/m595/almarghi/TRIFAZICUL.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• almarghi

11

• mihaighe

4

• Dan57

4

• en

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa fii sanatos si sa te bucuri de atelierul tau pana la adanci batraneti! Ai un atelier pe cinste!! :da Dar nu inteleg de ce nu vii mai des p-aici si sa impartasesti din experienta ta, ca sigur ai de unde sa dai. :rade:

Link spre comentariu

Salut, Un atelier foarte bine dotat cu utilaje care par noi, vad ca ati bagat multi bani in atelier.La ce dotare aveti cam ce lucrari executati?Macaraua hidraulica la ce o folositi?Cu stima.

Link spre comentariu

Lasand la oparte unele amanunte - sa le spunem nesemnificative - atelierul pare unul profesional. Oricum priceperea organizatorului se distinge fara echivoc. Aspectele privind aparenta lipsa de ordine sugereaza dimpotriva faptul ca atelierul este utilizat in mod curent si nu este doar un hobby de duminica. Asadar nu ai motive sa te scuzi.Pe unul dintre rafturi, intr-una dintre poze, se pot vedea doua roti dintate conice. Daca acestea sunt realizate in acest atelier, atunci se poate vorbi despre un meserias in toata regula.Exista si un aspect negativ, pe care l-am lasat la urma. Ai atasat cateva poze alandala, intoarse cu 90 de grade, iar una - se pare - chiar postata de-andoaselea (masina de spalat, este cu rotile in sus) Atentie pe viitor la acest aspect. Deoarece ai postat imaginile pe un website de cher-are, chestiunile le poti remedia singur, apdatand imaginile cher-ate - si te rog sa o faci in cel mai scurt timp.Altminteri Toate Bune!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@Dan 57,Eu le vad,asa ce de la tine e ceva cu calculatorul.

Nu cred deoarece vad toate celelalte poze, aici imi apare ceva de genul:CATEVA SCULE DE TAIATImagineSTRUNGULImaginePOLIZORUL STRANS PENTRU ECONOMIE DE SPATIUImaginecrezi ca e ceva la calculator? :jytuiyu
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut, Un atelier foarte bine dotat cu utilaje care par noi, vad ca ati bagat multi bani in atelier.La ce dotare aveti cam ce lucrari executati?Macaraua hidraulica la ce o folositi?Cu stima.

Salut,fac mici lucrari de mecanica fina. depanez aparatura de filmare.Macaraua hidraulica este pentru protectia spinarii :da
Link spre comentariu

Felicitari pentru atelier!Ai cam tot ce iti trebuie! Si eu as fi interesat sa vad ce lucrari faci....sa ne prezinti si noua din proiectele tale.Multa bafta!

salut,o sa pun la iarna poze cu realizari. deocamdata mai am una alta de facut cat tine vremea bunicica ...
Link spre comentariu

Sa fii sanatos si sa te bucuri de atelierul tau pana la adanci batraneti! Ai un atelier pe cinste!! :da Dar nu inteleg de ce nu vii mai des p-aici si sa impartasesti din experienta ta, ca sigur ai de unde sa dai. :rade:

o sa incerc sa dau mai des pe aici. Recunosc ca vin cam rar, dar oricum daca ai ceva de intrebat, as fi bucuros sa raspund.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări