Vizitator Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 O sursa de 1,3 Kw e suficienta. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Eu zic ca merge si cu mai putin, pana la urma e mixer nu piatra de moara!!! Asta bineinteles in cazul in care se opteaza pentru sursa clasica cu transformator. Eu zic ca merge si cu o sursa de vreo 850W Acum lucrez la un kit de amplificator recuperat dintr-un mixer Menadi cu 12 canale(MENADI MC-3) de la care am recuperat etajele finale cu tot cu protectii, redresare si filtraj si bineinteles si transformatorul toroidal. Finalele au exact 300W/4ohmi si vreau sa spun ca transformatorul are numai 680W facut de Petra Toroid. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Merge si asa, dar e de preferat sa ai o rezerva de putere, nu sa mergi la limita. Inseamna ca acel mixer Menadi, daca avea 2x300W audio si traf de 680W, ori finalele aveau putere mai mica, ori traful lucra hot, nu exista randament in clasa AB de 99% astfel incit la incarcare maxima a trafului, sa ramina 60w aproximativ pentru partea de mixer. Link spre comentariu
Vizitator componente Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 in principal voi avea tensiunea dubla de putere, un 48 pentru phantom, dar poate il fac dintr-un convertor din sursa de 15v, sursa dubla de 15v si sursa de 12v pentru ventilatoare si 5v pentru digital. Posibil ca cei 5v sa i fac din 12v Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 E de preferat ca cei 5V pentru digital sa ii faci separat si floating de restul. Link spre comentariu
Vizitator Stoica Nicolae_264179 Postat Aprilie 25, 2017 Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Poze cu proiectul finalizat (tot mixerul ) ? Am si eu nevoie de cineva care se pricepe la mixere audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum