khrystyan Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Salut tuturor!Am nevoie de un driver pentru o placa video Asus A9550 G E/TD, este modelul cu cooler.Nu gasesc niciunde, am cautat si pe torente, doar 1 a mers, dar din cand in cand imi da bluescreen, daca scot driverul totul e ok...Deja ma dispera, este un model mai vechi, dar utilitarul de la Asus, zice ca nu exista asa un model de placa video la ei in baza de date.Please help!Asus A9550 G E/TD(Active Cooling) Link spre comentariu
qazaq Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Salut tuturor!Am nevoie de un driver pentru o placa video Asus A9550 G E/TD, este modelul cu cooler.Nu gasesc niciunde, am cautat si pe torente, doar 1 a mers, dar din cand in cand imi da bluescreen, daca scot driverul totul e ok...Deja ma dispera, este un model mai vechi, dar utilitarul de la Asus, zice ca nu exista asa un model de placa video la ei in baza de date.Please help!Asus A9550 G E/TD(Active Cooling)incearca aici: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/ ... dd_ccc.exe Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 asus? sa nu fie Ati radeon 9550. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Va salut ! Cautati pe net programu Driver Checker,il instalati pe pc-ul respectiv,iar dupaia introduceti serialu la el daca are serial normal,iar dupaia ii dati o scanare cu programu si va gaseste ce drivere va trebuie la placa video,dupa ce va gaseste acel driverul la placa video respectiv, ii dati comanda ca sa vi-l descarce driveru .Succes ! Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 placa este ATIRADEON 9550 si producatorul este Asus. puneti un driver de la ATI. Link spre comentariu
khrystyan Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Domnul Florin Iordache, s-a oferit sa ma ajute, si pe aceasta cale, tin sa-i multumesc... Un om deosebit.Ramane sa va zic rezultatul in urmatoarele 2-3 zile... Oricum cred ca este bun driverul.Multumesc tuturor de ajutor !Traiasca Elforum ! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Uite aici driverul original: http://support.asus.com/Download.aspx?S ... s&p=9&s=10 Selectezi pentru ce sistem de operare vrei si gata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum