Vizitator falcon Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Salut tuturor!Imi pare rau daca nu postez unde trebuie,m-am uitat pe aici si cred ca am "nimerit-o" cat de cat!Uitati care e problema mea!Am un pc mai vechi! Am bani sa imi iau un pc nou( am lucrat pe vara la o benzinarie si am facut undeva la 2000 de Ron) dar tata nu imi permite sa imi iau unul nou, spunand ca nu vede rostul sa dau atatia bani ,pentru ce? Si uite asa apelez la ajutorul vostru sa imi spuneti ,cei care se pricep, ce placa video as putea sa imi iau pentru calculatorul meu pentru a rula cateva jocuri gen Fifa 2007 ,Nfs Most Wanted la medium (daca se poate ) si ceva jocuri pana in 2010 nu gen GTA IV sau Crysis 2! Nu pot spune ca nu ma pricep in domeniul software ,dar sigur sunt pe aici mai expermentati care poate binevoiesc sa ma ajute putin!Uitati aici configuratia mea: Procesor: Amd Sempron 2500 + socket 754 ,core speed 1,4 ghz, bus speed 200 iar ht e la 800.Placa de baza: SiS 760 GX.Rami: 2048 DDR la 127 Mhz (2 *1024 kingston)Placa video on board :cry: As dori ca cei cu remarci gen: "Ce sa faci cu muzeul ala?" sau" du-te ma ca eu am i7 si sunt cel mai tare" sa se abtina!Eu doar incerc sa vad daca se poate sa ma joc si eu un joc decent fara a ma certa cu tata din nou pe acest subiect!Multumesc anticipat celor care s-au obosit sa citeasca si astept raspunsuri cat mai multe!P.S: rulex xp sp2 !stiu ca e un pc slabut ,dar e tot ce am si nu incerc sa joc ce stiu eu ce joc ,ci doar sa imi ocup si eu putin timpul liber!Multumesc! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 si daca o sa iti cumpri o placa video buna , tot nu o sa te ajute configuratiea sistemului dvs parerea mea este sa vorbiti cu tatal tau si poate ajungeti la o intelegere astea is cerintele pt nfs Most Wanted OS: Windows XP CPU: 3 Ghz or faster RAM: Atleast 1 GB Disc Drive: DVD reader Hard Drive: 3 GB or more free space Video: DirectX 9.0c compatible Sound: DirectX 9.0c compatible Input: Keyboard, Mouse or Steering Wheel/Gamepad Video Card: Atleast an NVidia 5900 or ATi 9800 with 256mb of video memory Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL or faster) connection iar pt crysis 2 OS: XP/Vista/Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz or better 2 GB RAM HDD: 9 GB DVD ROM: 8x GPU: NVIDIA 8800 GT 512MB Ram or better Audio DirectX 9.0c compatible Link spre comentariu
Vizitator falcon Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 mersi pentru raspuns Dj ALex,dar nici chiar fifa? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Fifa 2007Cerinţe minime de sistemSistem de operare: Windows 2000/XPProcesor: 1.3 GHzMemorie: 256 MbHard Drive: 3.3 Gb liberMemorie video: 64 MbPlaca de sunet: compatibilă DirectXDirectX: 9.0cTastaturăMouse Link spre comentariu
davidut5 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Alea sunt cerinte recomandate.Need for speed most wantedCerinte minime de sistem:OS: Windows XP or 2000CPU: 1.4 GHz or fasterRAM: 256 MB or moreDisc Drive: 8x or faster CD/DVD driveHard Drive: 3 GB or more free spaceVideo: DirectX 9.0c compatible (see right)Sound: DirectX 9.0c compatibleVideo card with 32 MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI Radeon 7500 or greater; ATI Radeon Xpress 200; NVIDIA GeForce2 MX/GTS or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 ProAi incercat sa-l instalezi si nu a mers? Link spre comentariu
Vizitator falcon Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 pai la nfs most wanted am zis ca nu are rost vazand la un prieten ce grafica prezinta ,prietenul meu avand un gt 7300 si nu-i mergea decat la medium!eu am zis ca as multumit si la minimum ,dar nu cred ca are rost!fifa 2007 imi merge dar cu o grafica mult sub ceea ce am putea numi "calitate" minima, tinand cont ca am incercat undeground 2 cu cerintele minime de sistem :Windows 98/ME/2000/XP933MHz Processor256MB RAM8X CD-ROM Drive2GB Hard Disk Space32MB DirectX compatible ATi Radeon 7500 or nVidia GeForce2 Class Video CardDirectX compatible Sound CardDirectX compatible Controller or KeyboardDirectX 9.0ciar de la un moment dat se stinge pc-ul:)! Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Daca doriti un mic upgrade, ideal ar fi sa va orientati spre ceva placa video la mana a doua. Placile video AGP in magazin costa mult prea mult fata de ce ofera si nu merita investitia! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum