Vizitator bogdan207 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=5447 Pareri si daca l-a folosit cineva sa dea ceva detalii despre incinta. Am de gand sa-mi fac un woofer activ pentru filme si muzica de zi cu zi in casa. Amplificarea va fi una de 50w 8 omi dintr-un amp vermona regent620 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Parametrii la el cam greu de gasit. Daca nu gasesti pe cineva care a mai facut ceva cu acel difuzor (slabe sanse) atunci nu iti ramane altceva decat sa experimentezi. Si daca ai gasii incinta recomandata pt el, sa nu te astepti la minuni. Link spre comentariu
Vizitator bogdan207 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Parametrii nu i-am gasit nici eu. De asta am intrebat daca l-a mai folosit cineva, poate mai sunt useri care l-au mai avut. Link spre comentariu
Vizitator bogdan207 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Dar despre Prowest PW25/250? ceva date despre el? Sau pareri de la cei care l-au folosit? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Obisnuieste-te cu gandul ca daca nu ai gasit parametrii la un difuzor la o cautare rapida pe net, sansele sunt slabe sa ii gasesti intreband. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 daca vrei ieftin si mare eu zic cai bun un dibeisi de 30 cm eu am luat si le folosesc la 150w uni spun ca nus bune dar nus rele deloc tinant cont ca costa aprox 43 lei buc mie nu imi place la ele ca nu au scris pe borne + si - au un sasiu cam usor e de tabla iar eu ma obijnuisem cu ceva masiv turnat din aluminiu in rest ok sunet ok ptrt mai mult decat ok cat despre parametri .... ti aleg 4 8 ohmi eu am de 4 are spl de 91 db/1 watt 30 cm membrana de carton suspensie urete dar mai groasa in carne decat a altor difuri care au de burete e ca o spuma mai groasa alte date despre el care ar avantaja constructia unei incinte nu stiu eu le folosesc pe niste incinte de 80 innaltime 40 latime 35 adancime din placaj stratificat nu pal 2 tewtere piezo foarte bune legate ob;igatoriu in serie cu un condensator de max 1 micro si 2 tuburi bas reflex lungi de 2 cm asta e lungimea care se aud cel mai bine daca sunt mai lungi scoate ma putin aer nustiu dece Link spre comentariu
Vizitator bogdan207 Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Ok mersi de raspunsuri. Am sa caut ceva pe mivarom Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Dar despre Prowest PW25/250? ceva date despre el? Sau pareri de la cei care l-au folosit?Ala cu membrana de plastic si 2 bobine? O pocnitoare. Ala de carton e ceva mai bun ca sunet, si l'am masurat eu. Vezi aici. Dar are sensibilitatea mica, nu prea face galagie. De asemenea nu te astepta sa coboare in frecventa, adica sa reproduca bas profund, intr'o boxa de dimensiuni mici... In ~26 litri abia se chinuie sa ajunga la 50Hz, si are o "cocoasa" intre 70-100Hz, producand un sunet bubuit la acele frecvente. Acea cocoasa se poate reduce acordand incinta mai jos, dar exista o limita si la asta din considerente fizice (lungimea tubului de bas reflex). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum