doru77 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Va salut! unde gasesc burete pentru realizarea unui fotoliu in regim home -made? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 la o sectie/magazin de mobila Link spre comentariu
molioa Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Cauta la Praktiker Link spre comentariu
doru77 Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Multumesc pentru raspunsuri.La sectiile de mobila nu vand materiale, vor sa faca ei.La Practiker, in Pitesti, nu au. Link spre comentariu
molioa Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Recent am vazut la Practiker Tg. Mures. Dar am dat candva de un site pe net, care vindeau materiale pentru tapiterii, si aveau si buret. Link spre comentariu
molioa Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Aici este: http://www.emsaindustriale.ro/burete-poliuretan.php sper ca te va ajuta. Link spre comentariu
doru77 Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Multumesc! De mare folos link-ul. Link spre comentariu
djlove Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 In Hornbach au burete de toate grosimele, si diverse dimensiuni, duminica am fost pe la ei si am vazut. Link spre comentariu
doru77 Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Hombach? Pe unde este, nu prea mai sunt la curent cu noutatile din Bucuresti. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Hombach? Pe unde este, nu prea mai sunt la curent cu noutatile din Bucuresti.La intrarea pe autostrada dinspre Bucuresti , sunt peste tot afise, nu ai cum sa il ratezi Link spre comentariu
doru77 Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Multumesc pentru informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum