Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme windows 7

cristybadea

Postări Recomandate

nu cred ca ar consuma atat cpu antivirusul nici nu mai am asa ceva la el am tot dezinstalat programe crezand ca unul din ele e de vina dar nimic :nas:

Pana sa instalati programe pe acest laptop tot asa statea la 55 60%,sau asta cu 55 60% sa intamplat dupa ce ati instalat ceva programe pe laptop ?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

15

• FLORIN IORDACHE

8

• stefanstudio

6

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

Mi-am aruncat o privire prin rezultatele cautarii cu GoogleTot ce gasesc legat de Micro star si MS 7069 e ca e facuta pentru NEC si Packard Bell si suporta Celeron sau P4 si chipset Intel 915.Insa nu se potriveste nicidecum cu asta

Configuratie calculator:procesor AMD Semprom 3000 ,memorie DDR 1GB,HDD 80GB,Placa video on board,max.128Mb

Link spre comentariu

nu statea asa daca nu faceam nimic statea la 3-5-6 % apoi am tot icercat sa fac conexiune la net dar fara rezultat aleg internet ..pppoe etc scriu user parola dar nu e ca la xp sa ceara de 2 ori parola si nu dau next dau direct conect si da o eroare ceva cu 117 placa de retea e instalata tot der nu vrea apoi mia trecut prin cap o prostie legata de gps si am instalat un program ce activa un senzor din laptop dar lam dezinstalat as fi dispus sa il formatez dar nu gasesc win de preferat xp vre un site torent ceva?? si daca aveti vre o idee despre placuta wirles care e parola standard daca nu merge aia standard inseamna ca retelele sunt protejate

Link spre comentariu

nu statea asa daca nu faceam nimic statea la 3-5-6 % apoi am tot icercat sa fac conexiune la net dar fara rezultat aleg internet ..pppoe etc scriu user parola dar nu e ca la xp sa ceara de 2 ori parola si nu dau next dau direct conect si da o eroare ceva cu 117 placa de retea e instalata tot der nu vrea apoi mia trecut prin cap o prostie legata de gps si am instalat un program ce activa un senzor din laptop dar lam dezinstalat as fi dispus sa il formatez dar nu gasesc win de preferat xp vre un site torent ceva?? si daca aveti vre o idee despre placuta wirles care e parola standard daca nu merge aia standard inseamna ca retelele sunt protejate

Aveti cont pe filelist? Gasiti acolo toate variantele de windows. Daca nu aveti cont va pot trimite o invitatie.
Link spre comentariu

Va salut ! Eu asi zice ca sa incercati ca sa intrati in bios si sa-i dati un load optimal default,pentru ca ma gandesc sa nu fi umblat cineva pe acolo prin bios si o fi facut vreo setare aiurea pe acolo,dupa ce ii dati optiunea load optimal default il salvati asa,iar dupaia verificati daca mai sade la 55-60% procesorul . :da Mult succes
Link spre comentariu

Configuratie calculator:procesor AMD Semprom 3000 ,memorie DDR 1GB,HDD 80GB,Placa video on board,max.128Mb.

Daca ar ajuta cu ceva,la Control panel-sistem la procesor scrie Intel®Celetrom®CPU 2.80GHz 2.79GHz

???E vorba de acelasi calculator?Daca e chipset 915 vad ca nici pe suport la intel nu sunt driveri pentru Vista sau 7.In ultima instanta poti incerca driver de XP instalat manual daca automat nu vrea.@stefanstudiomomentan nu am 7 instalat,nu poti vedea ce proces consuma asa multe resurse?
Link spre comentariu

unde pot vedea procesele cpu il vad la acel gaget pe desktop si inca ceva catodata se aprind acele leduri care au desenat langa ele un lacatel inchis pentru ce sunt acelea ?? sunt 2 unu cu un a in mijlocul lacatului si unul cu un i sau 1 nu stiu exact (mai e un lacat deschis dar nu se aprinde)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări