Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme windows 7

cristybadea

Postări Recomandate

Buna ziua.Configuratie calculator:procesor AMD Semprom 3000 ,memorie DDR 1GB,HDD 80GB,Placa video on board,max.128Mb.Am instalat windows 7 ultimate si se misca ok,insa pe jocuri si video e praf.Sa fie din placa video?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

15

• FLORIN IORDACHE

8

• stefanstudio

6

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

Va salut ! Dar dupa ce ati instalat windowsul 7,ati instalat si drivere la placa de baza,dar atentie trebuie ca sa fie drivere pentru windows 7 .Asteptam !

Link spre comentariu

Din cd-ul cu driverele primite la cumparare pc-ului nu pot instala decat sunetul.Partea de video imi spune ca este deja instalata si nu este compatibila Am incercat si un update la windows din care,tot asa s-a instalat doar sunetul.Intel®Graphics Accelerator Driver nu se instaleaza.Cumva stiti de unde-l pot lua pentru windows 7 ultimate?multumesc.

Link spre comentariu

Pai in acest caz trebuie ca sa va uitati ce scrie pe placa de baza a dvs din pc-u,iar dupaia intrati pe siteul producatorului placii de baza si cautati acolo modelul placi de baza existente in pc-u si vedeti daca are driverul pentru placa video,aa si nu in ultimul rand sa fie pentru windows 7 drierul,sau faceti cum va zis colegul nostru mai sus.

Dak as schimba placa video,ar trebui sa caut una anume?Sau merge una la intamplare?

Nu o sa mearga una la intamplare trebuie ca sa fie pe slotul agp sau pe slotul pci-expres,depinte ce slot are placa de baza a dvs.Daca vreti ca sa va spunem ce placa video ca sa cumparati,atunci trebuie ca sa ne spuneti si noua ce placa de baza aveti dvs,marca si modelul.Succes !
Link spre comentariu

Pe placa de baza scrie Micro-Star model MS 7069

ok , acu cauta-o pe google.. ceva de genul MS 7069 drivers si gasesti mai multe site-uri de unde poti descarca driverele respective. atentie sa fie ptr windows 7.. ai uitat sa precizezi daca sistemul tau este de 32 biti sau pe 64 de biti.. recomand windows 7 pe 32 de biti in cazul tau
Link spre comentariu

Salut ! Eu asi zice ca sa incercati cu programul EVEREST Ultimate Edition,pentru cu acest program va uitati pe rand la placa de retea ce este,la placa de sunet ce este,la placa video ce este,la modem ce este,etc........Iar in functie ce scrie pe everest ce drivere va trebuie, dupaia intrati pe net si cautati drivere pe rand si nu in ultimul rand sa fie pentru windows 7 pe 32 biti.Succes !

Link spre comentariu

casa nu mai deschid alt topic scriu aici. am si eu un laptop cu 2g ram cpu2 dual core 2 ghz si am urmatoarele probleme la win7 nu pot crea conexiune la net (am net cu user si parola) si de ceva timp cpu este folosit cam la 60% fara nici un proces deschis nici muzica filme jocuri etc fara nimic deschis el sta la 55 60% si nu vad nimic care ar consuma atat cpu.are vre o obtiune de reset sau repair la win avand in vedere ca nu mai am cd ul ???? si inca ceva cum ma pot conecta cu placuta wirles detectez 2 retele dar nu stiu parola ruterului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări