Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti despre incarcatorul MW8168GS ?

Postări Recomandate

MC33340 nu stiu daca se gaseste la noi ... eu l-am recuperat dintr-un mp3 player defect. Oricum TEA1102 pare mult mai performant si nu e scump , am vazut la Capodimonte cu aproape 9 RON. Poti incarca cati acumulatori vrei deodata ( in datasheet e doar un exemplu ), depinde de divizorul de tensiune de la pinul Vbat. Tensiunea maxima permisa fiind 2V , pentru un acumulator (1.2V) nu e necesar divizorul , pinul Vbat legandu-se direct pe acumulator.P.S. Uneori e utila si posibilitatea de a incarca mai multi acumulatori deodata , gandeste-te ca exista acumulatori formati din mai multi elementi ( ca la celulare de exemplu ) , unde nu ai acces la fiecare celula in parte .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am rezolvat pana la urma. Am cumparat de la un magazin din oras de electocasnice si electronice un incarcator Foton Expert cu incarcrae in 90 min care sunt defapt vreo 105-120. Are afisaj LCD pe care arata incarcarea la fiecare acc in parte ca la mobil cu 4 linioare care "urca". Poate incarca si un singur acc. Se livreaza cu 4 acc sanyo de 2,5A si costa 117,5 RON . Dar de experimentul cu PIC cu A/D tot nu ma las :)

Link spre comentariu

pai aici puteti vedea prezentat produsu in limba romana http://www.foton-batteries.com/products ... duct_id=40

Inauntru are un integrat marisor gen buba neagra pe o placuta de integrat cu pini (sa fie ieftin) in rest o gramada de smd-uri, cateva lm324 este un cablaj cu smd mare cat incarcatoru. Banuiesc ca incarca in impulsuri ca se aude un sunet de inalta cand incarca si un tacanit ca de ceas de parca s-ar auzi cum intra energia in acumulatori :) Oricum pe el scrie ca incarca cu 1,6A daca incarci 2 acc sau mai putin daca se incarca 4. Are protectie termica dupa cum se poate vedea in poza are niste tablite metalice sub fiecare acumulator. Metoda de detectie a terminarii incarcarii este -deltaV. Dar eu tot lucrez la un charger cu controler pentru ca chargerele astea nu spun ce a dus la oprirea incarcarii : momentul -dV sau supraincingere. Deci poti sta linistit ca ai charger si acc buni cand de fapt ...

Link spre comentariu
Vizitator Luci`72

Sper sa nu deranjez s-au sa supar pe cineva ca postez si eu aici :smt001 Vreau sa i-mi fac un incarcator pt acumulatori, m-am pricopsit cu montajul asta, e de la un tel mobil, partea proasta e ca se blocheaza cand bag curent in el si e numai normal pt ca a avut o protectie, ceva ............care venea pe cei doi pini de la jumatatea montajului, poate ca a-si reusi sa il fac sa functioneze dar nu stiu cu ce fel de ci este realizat, stie cineva ceva despre minunea asta? pe ci scrie urmatoarele: 6AAK 91A648 MALAYSIA celalalt ci e un operational dublu. Va multumesc :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări