Vizitator dorulet 33 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu aceasta masina. pe programul de 30 min scade pana la minutul 28 iar de aici nu mai scade delocdaca o pun pe programul de stoarcere care are 19 min scade pina la min 18 si acolo ramine Link spre comentariu
raileanu florin Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 salut la evacoare apa este calda? Link spre comentariu
raileanu florin Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 pai daca nu raspundeti atunci de ce mai postati ce va doare cum vreti sa va ajute lumea??? 1 Link spre comentariu
Vizitator dorulet 33 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 nu apa este rece Link spre comentariu
Vizitator dorulet 33 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 rezistenta este verificata valoare 32 ohmi nu stiu senzorul de temperatura ce valoare trebuie sa aiba? la temperatua camerei are 5,90 kohmi insa nu stiu daca este ok Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Vezi daca te ajuta ... asta : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... eigen.html Link spre comentariu
Vizitator dorulet 33 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 salutare leoncrisiti multumesc foarte mult pentru manual, ma ajutat foarte mult problema a fost contacte imperfecte la mufele de pe modulul electronicputin spray contact si am rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum