Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator + receptor

valytzu1207

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valytzu1207

8

• yo9hnf

2

• capabilu

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asta e valabil cand esti langa pisica. P.S. Lasa motanul sa zburde, nu-i taia.... vorbele alea. Asa fac ei. Mai imbatraneste si se potoleste (sau nu). Aplica proverbul... ce tie nu-ti place :ras:

Link spre comentariu

Folosirea unui emitator atarnat de gatul matzei ar implica o "mica" problema din punct de vedere energetic: puterea de iesire ar trebui sa fie macar (sau in jur de) 100mW ceea ce ar duce la epuizarea rapida a bateriilor miniatura de care vorbesti.Emitatorul va trebui sa lucreze frecventa mare, vreo cateva sute de MHz pt a putea folosi o antena cat mai mica care sa poata radia eficient.Daca dispui de 2 receptoare cu antene directionale poti goniometra matza fara probleme :rade: Stai linistit, motanul meu lipseste si cate 1 saptamana.

Link spre comentariu

Mda... Tocmai am aflat ca un vecin ce sta la vreo 100m de casa mea tine porumbei si probabil motanul s-a dus la vanat si s-a prins in capcanele ce le are ala pe acolo...Mi-a zis bunicul meu ca intr-o dimineata pe la 6-7 statea la pescuit si a auzit o pisica ce facea foarte urat... (casa lu' asta cu porumbeii e langa Dunare, probabil motanul meu a fost ala care facea asa urat :smt089 ) Chestia asta s-a intamplat chiar pe-atunci cand a disparut asta... :smt090 Deci si cu jucaria aia si fara ea tot aia e... Probabil si ceilalti doi ce i-am avut inainte tot acolo au sfarsit.Si totusi, de rasfatat ce a fost tot pleca de acasa. Am un vecin ce are un motan ce ii da de mancare odata la 2 zile (ii mai dau si eu cateodata de mancare) si nu pleaca niciunde, toata ziua il vad pe acolo.. Sta pe zidul ce il avem intre case si leneveste toata ziua.Bunicului meu i-a plecat de acasa motanul vreo 2 luni, iar cand s-a intor era slab de nu mai putea nici sa miaune :rade: Bine, motanul ala e foarte salbatic, nu ma pot apropia de el, sau daca pun mana pe el ma aleg cu zgarieturi :nebun: In concluzie o sa las motanul asta care a mai ramas sa-si vada de viata lui puturoasa de motan. Daca vrea sa stea pe acasa o sa aiba viata lunga, daca nu poate ajunge ca celalalt.De vreo 4 ani a trebuit sa iau mâţi mici in fiecare an... Se putea sa nu se repete povestea si anul asta? Doar ca acum va trebui sa iau numai unul, nu doi (deocamdata). Faza nasoala e ca eu ma atasez foarte tare de ei si cand dispar sau mor imi pare foarte rau de ei :dsgtre Multumesc celor care au incercat sa ma ajute. Numai bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări