Vizitator john_wire Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Va salut.Am gasit acest integrat produs de Rohm intr-o portavoce de fabricatie mai veche de Toa Electric Co., model ER-331. Au curs bateriile pe cablaj si acesta s-a distrus. Mi-ar fi de folos foaia de catalog al lui BA 505. Nu am gasit-o pe niciun site de piese, si nici in cataloagele pe care le am. Poate stiti unde as putea gasi, sau poate aveti aceasta foaie de catalog.Va multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Este convertor DC/DC. Link spre comentariu
Vizitator john_wire Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Multumesc remus68, dar aceasta pagina am gasit-o si eu si am fost nedumerit cum poate avea indicativul identic cu cel inscris pe integratul din megafon. Acest i.c. este in capsula TABS5-14 si are la iesire un trafo de iesire spre difuzor. Nu poate fi in niciun caz convertor dc-dc. Ar trebui sa fie un amplificator conectat intr-o schema de amplificare in clasa C. Poate gresesc eu, dar nu vad cum s-ar putea folosi un convertor dc-dc intr-o astfel de aplicatie-amplificator in clasa C pentru portavoce. Astept cu interes raspuns, si multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 un amplificator conectat intr-o schema de amplificare in clasa CSigur nu e clasa C - ar fi inutilizabil in aceasta aplicatie... Poate clasa D. Link spre comentariu
Vizitator john_wire Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Corect. Clasa D. Incerc sa scot schema de pe cablajul cel distrus. Sunt foarte curios sa vad daca nu este totusi un convertor dc-dc conectat intr-o schema de amplif. cls. D. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum