Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detectarea ip-ului

adi_0106

Postări Recomandate

stie cineva un soft ceva care sa imi arate ipul unui utilizator cu care vorbesc pe messenger ?? am ceva probleme pe seama asta .... intra 2 persoane diferite pe acelasi id dar de pe calculatoare diferite - si vreau sa stiu cine este cel cu care vorbesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• i0nutzb

2

• psanyi

2

Top autori în acest subiect

stie cineva un soft ceva care sa imi arate ipul unui utilizator cu care vorbesc pe messenger ?? am ceva probleme pe seama asta .... intra 2 persoane diferite pe acelasi id dar de pe calculatoare diferite - si vreau sa stiu cine este cel cu care vorbesc

Poti folosi comanda netstat din windows ca sa vezi conexiunile pe care le ai deschise, sau daca ai un firewall destept sa-ti arate ip-urile la care este conectat systemul tau. Si netlimiterul postat la thread-ul despre dc arata conexiunile la net pe care folosesc programele..
Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe

start --> run --> cmd --> netstat -a

iti arata toate conexiunile directe pe care le ai cu orice program de per to peer ... iti poti da seama daca conexiunea este realizata sau nu cu ajutorul messengerului prin faptul ca in lista o sa ai ceva de genul: xxx.xxx.xxx.xxx:5050

unde xxx.xxx.xxx.xxx este IP-ul iar 5050 este portul folosit ca default de messenger ... defapt messenger-ul foloseste aproape toate porturile de la 5000 la 5999 ... doar ca ete creeata ca conexiune primara pe portul 5050.

Link spre comentariu

start --> run --> cmd --> netstat -a

cu comanda asta am reusit ceva - ceva .... dar nu imi arata ip-urile - imi da date despre retea - asta este un exemplu care mi l-a dat cand vorbeam cu un tavarash din suceava

pc-vlan5-obcini-134-91.netgrup.ro

la netlimiter nu stiu unde sa ma uit :smt009 :smt021

in primele zile cand am instalat netlimiter-u` gasisem eu ceva ... dar nu i-am dat importanta - si acum nu mai gasesc

Link spre comentariu

eeeeeeeeeeeeam gasit in lista din dreapta de acolo trebuia sa pun click pe plusul ala din dreptul messengerului :supz: m-am scos - sa vedeti ce "grija" am deacuma cu omuletii care nu au ce face si ma calca pe nervi va multumesc mult !!!

Link spre comentariu

blondule am luat si softul de la tine si l-am testat ...... arata el ceva dar nu e nimic concludent

si netlimiter-u` arata el ceva - la fiecare utilizator cu care vorbesc pe messenger imi arata mai multe ip-uri

de exemplu - vb cu un coleg si imi apare asa:

86.124.86.127

216.155.193.140

224.251.146.4

68.142.233.157

87.248.104.123

eu de unde stiu care este cel adevarat .... :smt017 :smt017

dupa ce l-am pus pe coleg sa intre pe http://www.whatismyip.com mi-a confirmat el ca primul ip din lista de mai sus este cel care i-a aparut si pe site :chior:

Link spre comentariu
Vizitator mucea

yahoo messenger foloseste conexiune p2p ? eu stiam ca este intotdeauna un server intermediar . adica daca ii trimiti cuiva un fisier o sa se incarce mai intai pe server si dupa aia persoana respectiva o sa il poata downloada , acelasi lucru fiind valabil si in cazul voice sau cand trimitem text . sau ma insel ?

Link spre comentariu

yahoo messenger foloseste conexiune p2p ? eu stiam ca este intotdeauna un server intermediar . adica daca ii trimiti cuiva un fisier o sa se incarce mai intai pe server si dupa aia persoana respectiva o sa il poata downloada , acelasi lucru fiind valabil si in cazul voice sau cand trimitem text . sau ma insel ?

Da este si p2p. In cazul in care aplicatia client difera foloseste serverul de yahoo pt transfer de fisiere (care nu intotdeauna functioneza)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări