Vizitator DianaS Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Bună. Curînd trebuie să îmi procur un laptop şi vreau să fiu sigură de produsul pe care îl aleg,aşa că vă rog să mă ajutaţi. Deci,am pus ochiul pe Toshiba Satellite L755-128 . Problemă e că am nevoie de un laptop bun,cu care să pot lucra rapid în Adobe After Effects,Adobe Photoshop şi alte programe pentru designeri şi fotografi. Credeţi că acesta se potriveşte? Sau poate aveţi alte sugestii. http://www.oktal.ro/laptop/toshiba-sate ... GB%20Alb_5 Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 In banii astia configuratia e buna, doar sa nu te astepti sa tina bateria. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Buna seara ! Da laptopul este foarte bun,dar bateria o sa va tina maxim doua ore si jumatate,asta ma refer cand este nou,doua 6 luni sau cel mult un an incepe ca sa scata orele la baterie la o ora,o ora si jumatate,eu asi zice ca daca il luati laptopul acesta sa-i formatati bateria cum trebuie,asa cum scrie in manualul de utilizare al laptopului. Succes Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Daca vei lucra cu imagini "mari"... eventual mai multe in acelasi timp... o sa te incetineasca HDD... e de preferat unul mai rapid. Procesorul e bun(daca nu te deranjeaza problemele legate de generatia Sandy Bridge), RAM-ul ok... pentru grafica oricand e loc de mai mult RAM, placa video... as opta pentru ATI... personal consider ca imaginea e mult mai buna decat la una nVidia echivalenta ca performante(asta daca nu ma gandesc la problemele legate de chipseturile nVidia). E necesar un monitor extern... ecranul de la notebook-ul ales nu cred ca are mai mult de 180:1 contrast. Link spre comentariu
Vizitator DianaS Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Daca vei lucra cu imagini "mari"... eventual mai multe in acelasi timp... o sa te incetineasca HDD... e de preferat unul mai rapid. Procesorul e bun(daca nu te deranjeaza problemele legate de generatia Sandy Bridge), RAM-ul ok... pentru grafica oricand e loc de mai mult RAM, placa video... as opta pentru ATI... personal consider ca imaginea e mult mai buna decat la una nVidia echivalenta ca performante(asta daca nu ma gandesc la problemele legate de chipseturile nVidia). E necesar un monitor extern... ecranul de la notebook-ul ales nu cred ca are mai mult de 180:1 contrast. mmm..si cam ce laptop mi-ai recomanda? pentru ca am tot cautat pe net,insa am ramas tot la acesta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Va salut ! Eu unul va recomand sa aiba acel laptop pe care il cumparati o placa video ATI Radeon,pentru ca cele Nvidia merg cam calduce si sa-r putea ca sa aveti probleme cu laptop-ul pe jocuri mai mult,adica ca se blocheaza si trebuie ca sa-l restartati. Va doresc mult succes !!! Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Conteaza ce te-ar deranja mai mult la un notebook. Daca vrei sa utilizezi ecranul lui pentru grafica... nu prea ai ce face cu cele de 1366 x 768 pixeli. Nu neaparat pentru ca e mica rezolutie insa cele cu rezolutie mica au si un contrast mic(nu e regula)... cel putin la generatia LED. Te va deranja negrul care va fi cam gri. Poti opta pentru un notebook cu ecran mai mare(la cele de 17 contrastul sare in general de 200:1) sau cu unul de 15 insa cu rezolutie mai mare(in general creste contrastul pe la 500:1).De 15 cu ecran mai bunicel... Dell Latitude E5520(d-e5520-934414) si MSI GE620DX-296NL mi se par alegeri bune insa sunt cam scumpicele. Ambele au si HDD rapide insa Dell-ul are placa video Intel(dezavantajati gamerii).De 17 ... Fujitsu LIFEBOOK NH751 si MSI FX700 mi se par alegeri bune insa ambele sunt cu placa video nVidia(au probleme cu caldurica, plus ca se mai si "desprind").Daca vei folosi un ecran extern... Lenovo ThinkPad EDGE E520 NZ338RI pare sa fie suficient pentru ce vrei tu. Link spre comentariu
KTM Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Editat : FLORIN IORDACHE Buna seara! Imi dau si eu cu parerea.... After Effects - http://............. Adobe Photoshop - http://................. Dreamweaver CS5.5 - http://................ Si acuma cei in masura poate te pot ajuta in alegerea unui laptop potrivit. Stima! Va rugam foarte mult nu mai atasati linck-urile,dati pur si simplu numele la aceste programe si atat fara linck-uri,asa cum a zis si domnul Vasile mai jos la un topic. Multumim pentru incelegere !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum