Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie

Vizitator ripper24

Postări Recomandate

Vizitator ripper24

As avea nevoie de un sfat.Vreau sa inlocuiesc satelitii de la un logitech z5500 si as avea nevoie de recomandari pentru satelitul central.Satelitii de pe fata i-am inlocuit cu sony ss-b1000.pana acum am vazut un SAL 2200C , e ok ca e pe 8 ohmi dar la putere scrie maxim 60W , iar satelitul de la logitech are 67 parca :(se potriveste sau trebuie sa caut altul?Astept recomandarile voastre.... nu as vrea sa fie foarte scump dar oricum sa fie mai bun decat originalul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

• zal

zal 2 postări

Vizitator alex_spataru80

incearca la rubrica INCEPATORILOR ! Acel LOGITEC e o chinezarie ordinara si nu merita investitia in niste sateliti mai buni. Daca chiar vrei sa ii inlocuiesti..ar fi de preferat niste sateliti pe 4 ohmi..preferabil de la un alt sistem.

Link spre comentariu
Vizitator ripper24

dc pe 4 ohmi ? cei originali sunt pe 8 ohmiSi logitechu suna chiar ok, cel putin subwooferul e bestial.am gasit un magnat monitor supreme center 250 pe 8 ohmice parere aveti despre el?

Link spre comentariu
Vizitator alex_spataru80

scuze...credeam ca vei originali erau pe 4ohmi. In acest caz adica pe 8 ohmi..este critic sa folosesti boxe tot pe 8 ohmi. Acel Magnat o sa mearga super in combinatia asta ;)Un alt lucru de care este important sa tii cont este faptul ca puterea debitata de LOGITECH este limitata si distribuita in 6 canale. 5 sateliti si subwooferul. Ce vreau eu sa zic este ca poti pune si o boxa de 120W pe centru...insa ea o sa scoata tot atat. MAi important in alegerea ta este sa te orientezi dupa satelitii cu sensbilitate mare.(1W/1m ....X decibeli) . De obicei satelitii sunt pe la 90dB. Orienteaza-te la o sensibilitate cat mai mare..pt ca in cazul de fata puterea W ..nu are relevanta. Sper ca m am facut inteles. Oricum pe scurt..magnatu o sa fie OK .

Link spre comentariu

...Si logitechu suna chiar ok, cel putin subwooferul e bestial...

Nu te mai încînta atîta, la tensiunea aia de alimentare (+/-35V), ar fi trebuit să fie un dif de 16 Ohmi acolo, nu de 8. Nu-i nimic, probabil că nu ai reuşit încă să arzi TDA-urile, vei vedea după aia ce plăcere e să-l repari. :rade:
Link spre comentariu
Vizitator ripper24

acum chiar nu mai inteleg nik :))) in cartea tehnica si pe site-ul producatorului scrie clar satelitii au 8 ohmi, ce tda sa ard?deci tre sa pun unul pe 8 ohmi nu? e ok magnatul sau nu?oricum in final sistemul va arata 4 sony ssb1000, magnatul in centru , subul de logitech va deveni pasiv si imi voi lua un receiver 5.1 sony pe 8 ohmideocamdata is curios daca e e ok magnatul in formula actuala

Link spre comentariu
Vizitator ripper24

aha,am inteles...io il am din 2007 si merge ca in prima zi,bineinteles nu am abuzat niciodata de el, nu am folosit boost-ul,,,,,pana o sa imi iau un receiver sa fac subu pasiv vreau sa imi schimb satelitii ca nu imi plac deloc.......cei de pe fata is schimbati cu sony ss-b1000, urmeaza magnatul pt centru, inca 2 sony pe spatenu eram sigur daca e ok magnatul

Link spre comentariu
Vizitator ripper24

de fapt am omis sa spun ca satelitii din plastic sunt deja vanduti, il fol doar cu cele 2 sony pe fata pana imi iau restu de satelitiOricum cu cele 2 sony s-a schimbat situatia in bine... is super ok.la un receiver 5,1subul se va comporta bine pasiv nu? toti satelitii vor avea 90 de decibeli, ca si subul...deci va fi un sistem echilibrat :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări