Vizitator Jiba92 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Am un botez si am nevoie de o mel cu versurile de genul aceesta : Cum e vulpea pe spinare asa-i nasa intre picioare Link spre comentariu
raileanu florin Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 pai mai bine ati cauta o melodie ceva de epilat Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 am si eu foarte multa muzica dar de melodia asta nu am auzit va pot ajuta cu alte melodii ..de petrecere ! Link spre comentariu
raileanu florin Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 am si eu foarte multa muzica dar de melodia asta nu am auzit va pot ajuta cu alte melodii ..de petrecere !cred ca este remixata melodia care o doreste domnul Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Ale sunt nistre strigaturi cand se duce gaina, traditie specifica prin maramures si unele zone ale ardealului. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 asta am vazut si eu pe google vasile ....dar am zis hai poate o fii vre-o melodie Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 2, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 2, 2011 E posibil ca cineva sa fi colectat acele strigaturi si sa fi facut ceva mixaj cu ele Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Cred ca aceasta este "melodia" cautata: http://www.youtube.com/watch?v=3__JQ63zMqU CENZURATA sau alta varianta NECENZURATA http://www.youtube.com/watch?v=x8elGFholuc Atentie versuri obscene !!! Daca deranjeaza (copiilor cred ca da) rog a se sterge link-ul ... Link spre comentariu
Vizitator Jiba92 Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 va multumesc.mi sa cerut ,nici eu nu am avut habar de ea:))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum