Piotr67 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Salutare tuturor. Am un proiect de propeller clock cu Pic 16F84 si unul cu Pic 16F628, ambele cu hex-urile de rigoare din care vreau sa fac unul, cred ca cu 628, ca e mai ieftin. Intrebare mea este, eu nepricepandu-ma deloc la programare, daca in loc de ora, min si secunde, sa afiseze un text derulant (care ar contine vreo 6-7 cuvinte) si daca imi poate modifica cineva hex-ul. Sau sa afiseze si ora, si textul respectiv. Cine ma poate ajuta, va rog, un pm.Multumesc. Link spre comentariu
MatyC Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Cauta o varianta la care ai si cod sursa. Modificarea hex-ului e munca titanica si nu stiu cine s-ar incumeta. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Cauta o varianta la care ai si cod sursa. Modificarea hex-ului e munca titanica si nu stiu cine s-ar incumeta.Am doar asm-ul....si nu stiu care e diferenta intre cod sursa si asm...ar fi bun asm-ul pentru modficare..il atasez aici.propeller-clock.asm.txt Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Chiar nu ma poate ajuta nimeni? Ca doar nu vreau moca...am specificat pm.Multam. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 6, 2011 Administratori Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Fara schema cum zici sa te ajute ? Dati datele complete daca vreti sa fiti ajutati Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Fara schema cum zici sa te ajute ? Dati datele complete daca vreti sa fiti ajutatiNu e necesara schema pt a fi modificat softul sa afiseze text in loc de ora, soft care l-am atasat. Iar textul care vreau sa-mi apara il comunic pe mp daca e cineva dornic sa ajute.Scheme de propeller clock sunt cu duiumul pe net, ca de ex: Link spre comentariu
10vid Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Trebuie si niste fonturi. Sa se apuce cineva sa editeze tot alfabetul, asta-i treaba de pakistanez batran. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Trebuie si niste fonturi. Sa se apuce cineva sa editeze tot alfabetul, asta-i treaba de pakistanez batran.Nu conteaza fontul literei. Vreau sa folosesc doar 8 litere. Nu stiu daca m-am facut inteles, eu nu ma pricep la programare. Deci, textul meu va contine doar 7 litere:A, D, E, O, P, R, T cu care voi forma 3 cuvinte. Link spre comentariu
Vizitator picbasic Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Vezi ca exista o varianta de propeller clock care are telecomanda si clock ana, digi si scroll text de 128 chr.Daca aveti nelamuriri contactati-ma, l-am facut si cu 16f88 shi cu 16f876, vreau sa fac unu cu led rgb, cand e gata o sa il postez Link spre comentariu
Vizitator picbasic Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 photo prototip rgb propeller, nu e prea clara dar o sa mai fac Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2011 photo prototip rgb propeller, nu e prea clara dar o sa mai facIntr-adevar, nu-ti poti da seama de nimic din poza. Ai putea incerca sa faci o poza de calitate. Multumesc. Link spre comentariu
luke Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Vezi ca exista o varianta de propeller clock care are telecomanda si clock ana, digi si scroll text de 128 chr.Daca aveti nelamuriri contactati-ma, l-am facut si cu 16f88 shi cu 16f876, vreau sa fac unu cu led rgb, cand e gata o sa il postez O schema ar fi interesant sa vedem ,daca se poate. Interesant proiect mai ales partea de alimentare a elicei . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum