Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Propeller Text

Piotr67

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Am un proiect de propeller clock cu Pic 16F84 si unul cu Pic 16F628, ambele cu hex-urile de rigoare din care vreau sa fac unul, cred ca cu 628, ca e mai ieftin. Intrebare mea este, eu nepricepandu-ma deloc la programare, daca in loc de ora, min si secunde, sa afiseze un text derulant (care ar contine vreo 6-7 cuvinte) si daca imi poate modifica cineva hex-ul. Sau sa afiseze si ora, si textul respectiv. Cine ma poate ajuta, va rog, un pm.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Piotr67

6

• Badman

1

• MatyC

1

• 10vid

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fara schema cum zici sa te ajute ? Dati datele complete daca vreti sa fiti ajutati

Nu e necesara schema pt a fi modificat softul sa afiseze text in loc de ora, soft care l-am atasat. Iar textul care vreau sa-mi apara il comunic pe mp daca e cineva dornic sa ajute.Scheme de propeller clock sunt cu duiumul pe net, ca de ex:

post-55937-139829309615_thumb.gif

Link spre comentariu

Trebuie si niste fonturi. Sa se apuce cineva sa editeze tot alfabetul, asta-i treaba de pakistanez batran.

Nu conteaza fontul literei. Vreau sa folosesc doar 8 litere. Nu stiu daca m-am facut inteles, eu nu ma pricep la programare. Deci, textul meu va contine doar 7 litere:A, D, E, O, P, R, T cu care voi forma 3 cuvinte.
Link spre comentariu
Vizitator picbasic

Vezi ca exista o varianta de propeller clock care are telecomanda si clock ana, digi si scroll text de 128 chr.Daca aveti nelamuriri contactati-ma, l-am facut si cu 16f88 shi cu 16f876, vreau sa fac unu cu led rgb, cand e gata o sa il postez

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Vezi ca exista o varianta de propeller clock care are telecomanda si clock ana, digi si scroll text de 128 chr.Daca aveti nelamuriri contactati-ma, l-am facut si cu 16f88 shi cu 16f876, vreau sa fac unu cu led rgb, cand e gata o sa il postez

O schema ar fi interesant sa vedem ,daca se poate. Interesant proiect mai ales partea de alimentare a elicei .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări