Vizitator krissxxl Postat Ianuarie 7, 2006 Partajează Postat Ianuarie 7, 2006 Salutari shi La Multzi Ani la toata lumea.Deshi urmaresc de ceva timp forumul,acum m-am shi inscris, pentru ca am o problema.E vorba de instalatzia electrica de la mashina mea, un Ford Taunus 1.6L din 1978, la care vreau sa ii refac instalatzia electrica, de la zero.In momentul de fatza in mashina mea nu exista nici urma de conductor electric, cu exceptzia a doua bucatzi de aprox. 1m lungime shi care sunt amplasate in montantul din stanga shi pe care nu am putut sa le scot (erau pentru lumina din interior).Mashina nu e deloc "complicata" d.p.d.v. al instalatziei electrice (foarte asemanatoare cu cea de Dacie, exceptizie facand partea cu comutatoarele din bord)....Dar sa va spun mai intai la ce m-am gandit eu.In primul rand vreau sa shtiu dak e printre memebri acestui forum cineva care e dispus sa ma ajute, cu sfaturi "on-line" cum am spus in titlu.Eu o sa postez aici o lista cu toate componentele care vor face parte din instalatzia electrica a mashini, precum shi caracteristicile lor (shi aici va trebui sa mi se spuna dinainte ce anume trebuie sa postez, pentru ca habar nu am).Mai concret:"De la borna + a bateriei un fir la electromotor, shi unul la contact.Din firul ce merge la contact inca 2 (sau 3 sau 4...) care merg la cutia de sigurantze.Etc. Etc"Asta a fost doar ca exemplu.Toate indicatziile astea imi vor fii date treptat pe masura ce avansez in lucrare.Vreau sa mai atrag atentzia ca voi pune la dispozitzie, pe cat posibil, toate informatziile necesare (inclusiv poze).Deci...in concluzie, se anuntza cineva?E cineva dispus sa participe la acest proiect?Mii de multzumiri pana una alta pentru cei care citesc asta, shi ashtept sfaturi, pareri, informatzii, intrebari...Bafta la toata lumea! Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 7, 2006 Partajează Postat Ianuarie 7, 2006 te ajutam... ca idee, vezi o schema instalatiei electrice a broastei mele la http://www.niq.go.ro/instalatie_electrica.doc Link spre comentariu
Vizitator krissxxl Postat Ianuarie 10, 2006 Partajează Postat Ianuarie 10, 2006 Multzumesc frumos omule.Deja mi-a dat o idee cam de unde sa incep.Anybody else? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Daca ai intrebari, nu ezita. Te ajut si eu cum pot. Anul trecut mi-am restaurat instalatia electrica a Wartburgului meu din '65 si mi-a reusit perfect. Link spre comentariu
Vizitator krissxxl Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Tocmai am dat peste asha ceva, in cautarile mele pe net: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum