MuSi Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 aş vrea să ştiu dacă imi pot face un amplificator audio pe bicicletă dintr-un jrc4558 alimentat la 5V. Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 nu, nu poti 4558 e operational dublu Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 La 5v doar alimentare,poate ceva amplif. cu .....casti,nu cu difuzor Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 La 5v doar alimentare,poate ceva amplif. cu .....casti,nu cu difuzor Ce bine ar fi daca toti care vor amplificatoare pe scutere/biciclete ar asculta muzica in casti... Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Desigur că se poate folosi, însă nu la tensiunea de alimentare de numai 5 V şi nu ca etaj final, ci pentru atacul unei perechi de tranzistoare complementare ! Scheme sunt multe, dar performanţele destul de reduse ! Un exemplu : http://www.seekic.com/uploadfile/ic-cir ... 112567.gif Link spre comentariu
MuSi Postat Septembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2011 am alimentat de la acea baterie un tea2025 si mergea cat imi trebuia ca doar nu o sa dau discoteca... Link spre comentariu
MuSi Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 si pan' la urma lamuruti-ma si pe mine ce inseamna operational dublu... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 si pan' la urma lamuruti-ma si pe mine ce inseamna operational dublu...Google ? Link spre comentariu
MuSi Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Multumesc mult!Subiectul poate fi incheiat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum